Mergi direct la conținut »
Emil Săndoi: ”Sunt surprins neplăcut de atitudinea jucătorilor de la naţionala Under 19!”
Sport Libertatea > Sport > Emil Săndoi: ”Sunt surprins neplăcut de atitudinea jucătorilor de la naţionala Under 19!”

Emil Săndoi: ”Sunt surprins neplăcut de atitudinea jucătorilor de la naţionala Under 19!”

Emil Săndoi, fostul selecţiner al naţionalei de tineret, este dezamăgit de evoluţia naţionalei Under 19 la Turneul de Elită şi consideră că eventuala demitere a antrenorului Ştefan Iovan, nu ar rezolva problemele.

”Am rămas surprins neplăcut de atitudinea pe care au avut-o jucătorii la meciul cu Austria. Aşteptările erau mari de la această generaţie. Noi am avut o perioadă la Under 21 în care aveam un singur jucător care evolua în prima ligă, dar la Under 19, majoritatea fotbaliştilor joacă în liga I. Dar aceasta poate fi o armă cu două tăişuri. Fiind obişnuiţi cu jocuri la un nivel mai ridicat, creadeau că pot rezolva partida prin simpla prezenţă pe teren. Este destul de greu să-i conectezi pe jucători la importanţa partidei. Aşa am păţit eu la naţionala de tineret. O eventuală demitere a lui Iovan nu rezolvă toate problemele. Ca dăruire, l-aş remarca pe atacantul Puşcaş. În rest, jucătorii au fost blazaţi, neinteresaţi de rezultatul partidei”, a declarat Săndoi la Digi Sport.

Acesta o laudă pe Simona Halep pentru performanţa de la Roland Garros şi o aseamănă pe româncă cu Rafael Nadal. ”Simona Halep merită toate laudele, indiferent de ce se va întâmpla în finala de mâine, pentru că va întâlni una dintre cele mai bune jucătoare din lume, o jucătoare de top 3. Jocul Simonei a impresionat, prin stăpânirea şi prin dominarea pe care a exercitat-o asupra adversarilor. Are perspective enorme pentru perioada care urmează. Mi-aş dori din suflet să câştige şi mâine. Este o luptătoare. Eu o asemăn cu Nadal, pentru că nu renunţă la nicio minge. Prevăd o finală spectaculoasă”, a încheiat Săndoi.

Close
Închide
  Close