Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Eric dezvăluie viitoarea destinaţie a lui Laurenţiu Reghecampf
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > EXCLUSIV / Eric dezvăluie viitoarea destinaţie a lui Laurenţiu Reghecampf

EXCLUSIV / Eric dezvăluie viitoarea destinaţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Presa arabă a vehiculat în ultimele zile numele lui Laurenţiu Reghecampf ca posibil antrenor la Al Hilal sau la Al Ahli Jeddah, echipe clasate pe locurile 2, respectiv 3 la finalul campionatului din Arabia Saudită.

Fostul jucător al Pandurilor, brazilianul Eric de Oliveira, în prezent legitimat la Al Ahli Jeddah, a dezvăluit care este, de fapt, viitoarea destinaţie a antrenorului Stelei: „Ştiam că Reghe se duce la Al Hilal, nu la Al Ahli. Din câte ştiu, la noi vine un tehnician argentinian, care a făcut deja 4-5 transferuri de jucători”.

2,5 milioane de euro este salariul anual promis lui Reghecampf de oficialii lui Al Hilal

Eric spune că şeicii aşteaptă de la Reghecampf să o readucă pe Al Hilal în fruntea fotbalului saudit: „Reghe este un antrenor bun, care a demonstrat şi pe plan internaţional. Dacă va o prelua pe Al Hilal ne vom lupta pentru titlu. Al Ahli nu a mai câştigat campionatul de 31 de ani, dar sperăm”.

Face recuperare la Steaua

Atacantul brazilian se află la Bucureşti pentru a face recuperarea după accidentarea suferită la picior. A fost luat în gazdă de bunul său prieten, stelistul Paul Pârvulescu. „Fac tratament la Steaua. Mă pregătesc ca să mă prezint apt sută la sută la reluarea antrenamentelor cu echipa mea. Sezonul trecut, în câteva meciuri am marcat patru goluri şi am dat nouă pase de gol, iar fanii m-au îndrăgit imediat”, a precizat Eric.

Eric recuperare

Eric trage tare se se recupereze în cabinetul din Ghencea FOTO: twitter

În două săptămâni devine cetăţean român

Eric de Oliveira numără zilele până când va fi declarat cetăţean român şi se poate gândi cu adevărat la echipa naţională a României: „În maxim două săptămâni ar trebui să-mi ridic paşaportul românesc, după aceea mai vedem. Eu mă simt român”.

La Jeddah ştiu doar stadion-acasă-casierie

Sud-americanul s-a adaptat ceva mai greu la Jeddah: „Comunicarea a fost mai grea la început. Limba arabă nu ştiu şi nici engleza nu vorbeam prea bine. Acum e mai bine. În privinţa vieţii de la Jeddah, n-am probleme. Sunt cu familia lângă mine. Ştiu doar drumul stadion-acasă-casierie!”.

Eric Parvulescu twitter

Eric, la un suc cu familia şi cu prietenul Paul Pârvulescu

„Fotbalul din Arabia Saudită este mai dur decât cei din Liga 1, se joacă mai în viteză, se aleargă foarte mult. Salariile jucătorilor nu se compară cu cele din România. Nu cred că există fotbalist care să fie plătit sub un milion de dolari”

VIDEO / Eric de Oliveira cântă la volan

 

Close
Închide
  Close