Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > ACTUALIZARE Dovezi noi ale bătăii! Erik Lincar poveștește calvarul trăit la Severin: ”M-au bătut 7 secunde, bam-bam”. Reacția celui acuzat de agresiune: ”El m-a lovit”

ACTUALIZARE Dovezi noi ale bătăii! Erik Lincar poveștește calvarul trăit la Severin: ”M-au bătut 7 secunde, bam-bam”. Reacția celui acuzat de agresiune: ”El m-a lovit”

Erik Lincar, 40 de ani, antrenorul formației Turris Măgurele, spune că și-a scos certificat medical și că îi va da în judecată pe antrenorii formației FC U Craiova, Adrian Filip și Valentin David, pe care îi acuză că l-au transfomat în sac de box la finalul partidei disputate sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, în seria a III-a din Liga 3 la fotbal.

De Viorel Tudorache,

ACTUALIZARE 2 aprilie. Lincar a difuzat pe site-urile de socializare imagini cu momentele în care a fost agresat.

ACTUALIZARE 1 aprilie. În ziarul ediție.ro, Valentin David susține că el a fost de fapt cel agresat, oferind și un document medical care ar atesta asta. Antrenorul cu portarii al celor de la FC U îl amenință pe Lincar cu judecata.

”Văd că Lincar spune doar ce îi convine lui. În primul rând, eu nu aveam nimic cu el dacă nu ne înjura ca la ușa cortului în drum spre vestiare. Eu mă aflam acolo, la ușă, plecasem de pe teren, iar Lincar a încremenit când m-a văzut. Nu se aștepta să ne întâlnim. Ne înjura de morți pe noi, oltenii, și ne făcea cum îi venea lui la gură. În acel moment m-am dus la el și l-am întrebat de ce ne înjură, iar el a sărit cu piciorul spre mine. Eu am pus mâna să mă apăr, iar Lincar, din acea lovitură, mi-a fracturat unul dintre degetele de la mâna dreaptă. Seara m-am dus la spital, pentru că mă durea mâna. Am stat acolo până la două noaptea. Am și documente medicale, pe care vi le pun la dispoziție. Luni după amiază voi merge și eu să îmi scot certificat medico-legal. Dacă Lincar nu se potolește și o tot dă în amenințări cu noi sau ne tot bagă numele cu acest scandal prin presă, atunci eu personal îl voi da în judecată. Iar eu chiar am documente foarte clare că am fost agresat de el”, a precizat David.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

————-

Derby-ul dintre FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, și Turris-Oltul Turnu Măgurele, formație finanțată de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, s-a terminat urât pentru antrenorul grupării teleormănene. ”Am fost la doctor, mi-am scos certificat medical și voi urma căile legale. Îi dau în judecată pe Adrian Filip și Vali David. E grav ceea ce s-a întâmplat. Nu se poate așa ceva. Doar la această echipă se mai întâmplă astfel de incidente. Am dureri groaznice în zona spatelui. Am fost lovit la ureche şi gât. Mi-aș fi bucurat să existe camere de luat vederi pe holuri. Să nu o mai dăm cotită”, a declarat Erik Lincar pentru Libertatea.

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis
Recomandări

Cele 10 județe în care Viorica Dăncilă a câștigat în fața lui Iohannis

”Ne-au tăiat cauciucurile autocarului”

Spiritele s-au încins după ce Erik Lincar s-a bucurat ostentativ în fața tribunei oficiale, fericit că trupa lui a câștigat cu 1-0 și este ca și promovată în Liga 2.

Erik Lincar s-a bucurat ostentativ FOTO: captură tv

Nervoși, oltenii, în frunte cu căpitanul Mădălin Ciucă și cu secundul Valentin David, au tăbărât pe tehnicianul lui Turris și l-au scos în șuturi de pe teren. Fanii fremătau pe garduri, ținuți în frâu cu greu de jandarmi.

Suporterii echipei FC U Craiova au fost frustrați de bucuria exacerbată a teleormănenilor FOTO: captură tv

Calvarul lui Lincar a continuat și la vestiare: ”După ce au sărit pe mine Ciucă și alți câțiva jucători, am fugit pe tunel, dar nu aveam cheia de la cabină. Acolo, m-au prins antrenorii Adrian Filip și Vali David și au sărit pe mine. M-au lipit de ușă și 7-8 secunde mi-au cărat pumni și picioare. Scurt: bam-bam. Nici măcar nu ne-am înjurat. Măcar dacă erau șmecheri și o dădeam parte-n parte”.

Tolo: Duminica Șefului – de ce a devenit Klaus Iohannis președinte de facto dintr-un tur
Recomandări

Tolo: Duminica Șefului – de ce a devenit Klaus Iohannis președinte de facto dintr-un tur

Fostul fotbalist al Stelei a mai spus: ”Cei de la Craiova au creat tensiuni toată săptămâna premergătoare meciului. Vineri noaptea, ne-au vandalizat autocarul. Au tăiat cauciucurile și au scris cu vopsea pe el. Președintele nostru a fost amenințat la telefon. Am făcut plângere la Poliție”.

”Nu am făcut gesturi obscene”

Lincar susține că nu a vrut să provoace: ”Nu am făcut semne obscene. M-am bucurat spre președintele meu, cu care aveam un pariu. Mădălin Ioniță mi-a promis că pot să conduc o mașină dacă vom câștiga”.

Contactat de Libertatea, președintele FC U Craiova, Marcel Pușcaș, a declarat: ”Nu am văzut incidentul la care face referire Lincar și nu știu ce s-a întâmplat. Nici nu am vorbit cu antrenorii Filip și David. De ce nu-l întrebați pe Adrian Mititelu?”. Patronul FC U Craiova nu a putut fi contactat pentru moment.

VIDEO | Scandal monstru în Liga 3. Antrenorul Erik Lincar, de la Turris, spune că a fost bătut de antrenorii echipei lui Adrian Mititelu. Disputa continuă pe instagram.

VIDEO/ Fiul lui Liviu Dragnea, huiduit la ieșirea de la stadion. Valentin Dragnea a plecat escortat de o dubă a Poliției.


Citește și: Prognoza meteo pentru luna aprilie | Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Paște

 

Close
Închide
  Close