Mergi direct la conținut »
Euro 2016. Măţel a rămas cu "un gust amar", după dezastrul din Franţa
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Euro 2016. Măţel a rămas cu „un gust amar”, după dezastrul din Franţa

România s-a făcut de râs la turneul final al Campionatului European de fotbal din Franţa, terminând grupa A pe ultimul loc.

De Ciprian Iana,

Cu toate acestea, selecţionerul Anghel Iordănescu sau şeful Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-au arătat mulţumiţi pentru faptul că am ajuns la Euro 2016.!Nu a fost şi cazul jucătorilor, care au început să-şi toare cenuşă în cap.

Printre aceştia şi Alexandru Măţel, unul dintre cei mai slabi tricolori în meciul cu Albania, pierdut ruşinos de România cu 1-0.

„Am rămas după acest Euro cu un gust amar şi o mare supărare în suflet. Cu toţii ne reproşăm că nu ne-am calificat si că nu am trecut de grupe[, a declarat, la Dolce Sport, Alexandru Măţel.

Fundaşul legitimat la Dinamo Zagreb (Croaţia) a continuat: „Acum nu avem ce face, trebuie să trecem peste şi să ţinem capul sus, să încercăm să facem lucuri frumoase în campania pentru Mondial”.

Revenit la echipa de club, Măţel a jucat în amicalul cu Steaua de marţi, terminat nedecis, scor 0-0. 

„A fost un amical foarte bun, şi pentru noi, şi pentru ei. M-am întors destul de repede din vacanţă, de fapt nu am avut deloc vacanţă si pot să spun ca simt o oarecare oboseală”, a conchis Alexandru Măţel.

Close
Închide
  Close