MENIU CAUTĂ

UPDATE: Messi a calificat ”pumele” la CM 2018. Ever Banega și-a făcut de cap, înainte de Ecuador – Argentina

Distribuie

Ever Banega și-a făcut de cap, înainte de Ecuador – Argentina. ”Pumele” riscă să rateze prezența la Cupa Mondială.

MIERCURI – ora 2.30
Ultima etapă
Brazil  Chile 3-0 VIDEO
Ecuador – Argentina 1-3 VIDEO (Messi a semnat toate golurile oaspeților, hat-trick curat!)
Paraguay  Venezuela 0-1 VIDEO
Peru  Colombia 1-1 VIDEO
Uruguay  Bolivia 4-2 VIDEO

CLASAMENT, AICI.

Brazilia, Uruguay, Argentina și Columbia merg direct la CM 2018. Peru va susține un baraj tur-retur cu Noua Zeelandă.

——-

Scenarii pentru Argentina

  • În caz de victorie este asigurat cel puţin locul de baraj cu Noua Zeelandă.
  • În caz de egal: Argentina are nevoie de îndeplinirea a două dintre următoarele trei condiţii: Paraguay să nu învingă Venezuela acasă, Brazilia să câştige cu Chile la mai mult de un gol diferenţă, Columbia să câştige cu Peru sau Peru să învingă la mai mult de un gol diferenţă
  • În caz de înfrângere: Paraguay să nu învingă Venezuela, iar Columbia să câştige cu Peru la o diferenţă mai mare decât ar pierde Argentina.

Argentina lui Messi este în pericol să urmărească turneul final de anul viitor la televizor, meciul cu Ecuador, din această noapte (ora 2.30), din deplasare, fiind decisiv pentru calificare.

În lotul ”pumelor”, fiecare face ce vrea, chiar dacă noul antrenor, Jorge Sampoli, cere liniște și disciplină. Mijlocașul Ever Banega i-a supărat pe fani, după ce, înaintea jocului cu Peru, scor 0-0, a fost la un eveniment monden al unei personalități locale, Sofia Sosa, împreună cu soția. Imaginea a apărut pe Instagram și i-a adus critici jucătorului de la Sevilla.

Banega este acuzat că s-a distrat la evenimentul respectiv, care a coincis și cu petrecerea dedicată zilei de naștere a soției sale, în timp ce restul colegilor erau concentrați pentru jocul cu Ecuador. 
Comentarii