Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Bogdan Stelea, sursă de ispirație în afacerile cu haine. Fosta iubită calcă pe urmele fostei soții
Sport Libertatea > Sport

EXCLUSIV. Bogdan Stelea, sursă de ispirație în afacerile cu haine. Fosta iubită calcă pe urmele fostei soții

În timpul mariajului cu Bogdan Stelea, Mirela a fost încurajată să-și urmeze visul, acela  de a se lansa în modă, creând rochii și ținute de ocazie. Același îndemn l-a avut Stelea și pentru fosta sa iubită, Laura Alistar, pe care a încurajat-o să-și deschidă un magazin cu haine.

De Denisa Macovei,

bogdan_stelea_01.jpg

Bogdan Stelea pare a fi un deschizător de drumuri și un real sprijin pentru partenerele lui. După ce fosta soție, Mirela Stelea, s-a lansat în modă în timpul mariajului cu fostul portar al naționalei, Laura Alistar a demarat o afacere cu haine, tot sub îndemnul sportivului. Aceasta este ajutată de prietena ei, Alina Lică, iubita fotbalistului Mihai ”Nilă” Costea, devenit celebru prin prisma relației cu Daniela Crudu.

vedete-mirela-stelea-nunta.jpg

Dat fiind faptul că Alina stă mai mult prin Dubai, culmea acolo unde locuiește și își are afacerea Mirela Stelea, fosta soție a sportivului, Laura este cea care se ocupă mai mult de afacerea lor cu haine. În momentul de față Alistar se descurcă bine cu bussines-ul ei, însă nu la nivelul Mirelei Stelea care și-a făcut deja un nume în Emiratele Arabe.

Bogdan Stelea

Bogdan Stelea și Laura Alistar au rămas în relații bune

Așa cum era de așteptat, Bogdan Stelea a rămas în relații bune cu toate femeile din viața lui. Nu doar faptul că le-a ajutat să-și urmeze visurile, dar și pentru că a fost un partener de nădejde a contat în relația de după despărțire. Deși în momentul de față nu mai formează un cuplu, Bogdan și Laura se înțeleg de minune, lăsându-și loc de bună ziua.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Fostul portar s-a făcut actor și pe statele de plată! Bogdan Stelea și-a fixat tariful!

Close
Închide
  Close