MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 12:51

Faimosul luptător Andrei Stoica mai vrea un titlu mondial: ”Devin din nou campion și apoi poate mă las!”

Distribuie
Faimosul luptător Andrei Stoica mai vrea un titlu mondial: 'Devin din nou campion și apoi poate mă las!'. Întors din aventura Exatlon România, luptătorul Andrei Stoica (30 ani) a revenit în ring și încearcă să ajungă la forma care l-a consacrat.
De patru ori campion mondial la Superkombat, Stoica a luptat în gala Clash Of Titans de la Târgoviște, însă, din păcate pentru el, a fost învins la decizie de către Donegi Abena (Surinam), sportiv pregătit de Badr Hari.
Invitat pentru a-i premia pe laureații competiției de Minifotbal Victory Cup, faimosul' Stoica a spus că eșecul din luna iulie nu l-a descurajat și nu va renunța până când nu va reuși să mai obțină cel puțin un nou titlu mondial.
Nu pot să mă gândesc la retragere, sunt tânăr și sportul este viața mea. Vreau să mai câștig un titlu mondial și apoi, poate, putem deschide subiectul legat de retragere. Până atunci am multă treabă, antrenamente, muncă, sudoare. Sportul este viața mea și nu am cum să renunț așa ușor', a spus Andrei Stoica.

A mizat pe Gnohere în derby

Andrei Stoica urmărește fotbalul românesc și se declară fan FCSB. Înaintea derby-ului dintre FCSB și Dinamo (3-3), fostul campion mondial a avut și un pronostic: a mizat că Harlem Gnohere va marca în derby, iar atacantul lui Nicolae Dică nu l-a dezamăgit.
De mic am ținut cu Steaua, am crescut în Ghencea, am mers de mic la meciurile lor. Am amintiri frumoase de la derby-uri, de la partidele roș-albaștrilor și chiar și acum, de fiecare dată când am ocazia, mă duc pe stadion. Preferatul meu este Gnohere, e un jucător de forță și mizez că va marca în poarta lui Dinamo', a spus luptătorul, cel care, în ciuda afinității sale pentru culorile roș-albastre, a făcut echipă bună cu Giani Kiriță în aventura de la Exatlon.
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii