MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 13:18

Fața nevăzută a lui Cristian Țopescu. Pe șoferi îi considera ”colegii mei” și le plătea masa întotdeauna

Distribuie

Fața nevăzută a lui Cristian Țopescu. Comentator monumental, cel mai mare pe care l-am avut, ”nea Țopi” e iubit de toți oamenii cu care a lucrat. Pe șoferi îi considera ”colegii mei” și le plătea masa întotdeauna!

Țopescu a fost cel mai mare comentator pe care l-am avut. Dar a fost și un mare om. Respecta orice persoană cu care lucra. Inclusiv șoferii cu care a bătut țara în lung și-n lat, de la Bacău, la Craiova și de la Timișoara – la Iași, în perioada în care a fost director editorial al publicației Pro Sport (2004-2007) și în care promova ziarul deținut la acea vreme de Ringier.

Pentru 'nea Țopi', șoferii erau 'colegii mei', așa îi prezenta la întâlniri, făcându-i să se simtă parte din echipă, parte din proiect, parte din viață! Și toți cei care l-au condus în siguranță pe Țopescu prin țară sau de la serviciu, din cartierul Pipera, acasă, în București, dezvăluie: 'Nu ne-a lăsat să plătim masa niciodată. Ne făcea cinste, cum se spune, uneori chiar cu o… saorma'.

Trupul lui Cristian Ţopescu a fost depus joi, în Studioul 2 al TVR. Familia a rugat presa să nu fotografieze și să nu filmeze în interior, dar apropiații și cei care vor să se reculeagă la căpătâiul vocii unice a comentariului sportiv o pot face azi, 17 mai, între 11.00 și 19.00.

Fostul comentator sportiv a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani.

Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri, 18 mai, cu onoruri militare, anul trecut el fiind decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național în grad de Cavaler, la împlinirea vârstei de 80 de ani.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii