MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 10:51

Fernando Alonso a vrut să se retragă la finalul sezonului trecut din cauza rezultatelor slabe

Distribuie

Fernando Alonso a vrut să se retragă la finalul sezonului trecut din cauza rezultatelor slabe. Fostul campion mondial de Formula 1, pilotul spaniol Fernando Alonso, spune că sezonul trecut a vrut să-şi încheie cariera sportivă după evoluţia slabă cu echipa McLaren însă a renunţat la idee considerând că nu poate părăsi competiţia la un nivel scăzut.

Alonso a câştigat titlul mondial în 2005 şi 2006 când se afla la echipa Renault, după care nu a mai reuşit să repete succesul deşi a trecut şi pe la Ferrari.

„Da, m-am gândit la posibilitatea de concura în alte competiţii şi de a nu mai participa la F1. După ce am participat la Indianapolis 500 anul trecut, când m-am întors au fost câteva curse în Austria, apoi Silverstone, şi atunci când m-am gândit: ‘Poate anul următor să încerc o competiţie diferită’. Mă gândeam la tripla coroană, Indy şi Le Mans şi poate era cel mai bun lucru. Dar am simţit că nu era totuşi timpul să renunţ la F1, nu după acele rezultate, nu cu acel sentiment”, a declarat Alonso.

El a adăugat că ar fi rămas cu un gust amar dacă ar fi renunţat la participarea în cursele de F1.

Săptămâna trecută, la Barcelona, Fernando Alonso (McLaren/Renault) a scos cel de-al şaselea timp în pe care echipele de Formula 1 le-au efectuat înaintea startului noii ediţii a Campionatului Mondial, care va începe pe 25 martie, în Australia.

Citiți și Piloții și echipele de Formula 1 în 2018. Lewis Hamilton deține titlul mondial. Cine se bate cu britanicul pentru coroană

 

Loading...
Comentarii