Mergi direct la conținut »
FIFA i-a chemat pe copiii blocați în peștera din Thailanda la finala Cupei Mondiale
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FIFA i-a chemat pe copiii blocați în peștera din Thailanda la finala Cupei Mondiale

FIFA i-a chemat pe copiii blocați în peștera din Thailanda la finala Cupei Mondiale

FIFA i-a chemat pe copiii blocați în peștera din Thailanda la finala Cupei Mondiale, a anunțat „Le Soire”, citat de gsp.ro. Gianni Infantino, președintele forului mondial, a anunțat că, dacă aceștia vor fi eliberați și starea de sănătate le-o va permite, vor fi chemați la finala Cupei Mondiale din 15 iulie.

Până acum au fost scoși patru copii, iar alți 12 sunt captivi în continuare, alături de antrenorul lor.

FIFA i-a chemat pe copiii blocați în peștera din Thailanda la finala Cupei Mondiale: „Dacă starea de sănătate le-o va permite!”

„Dacă, aşa cum sper, ei îşi vor regăsi familiile în zilele următoare şi dacă starea lor de sănătate le va permite, FIFA ar fi bucuroasă să-i învite să asiste la finala Cupei Mondiale.

Sper sincer că vor putea să ni se alăture pentru finala care va fi fără îndoială un moment extraordinar de comuniune şi de sărbătoare”, se arată în scrisoarea lui Infantino pentru președintele Federației Thailandeze de Fotbal.


CITEȘTE ȘI:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/Borcea s-a îmbogățit în închisoare. Culmea afacerilor: A vândut gaz lichefiat până și Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis

Close
Închide
  Close