Mergi direct la conținut »
Fiica lui Anghel Iordănescu se confesează. Declarații despre viața ei | FOTO Galerie foto
5imagini
Sport Libertatea > Sport > Fiica lui Anghel Iordănescu se confesează. Declarații despre viața ei | FOTO

Fiica lui Anghel Iordănescu se confesează. Declarații despre viața ei | FOTO

Maria Iordănescu, fiica antrenorului Anghel Iordănescu, a făcut declarații despre viața sa în cadrul unei emisiuni de televiziune.

De Dana Aramă,

Antrenorul Anghel Iordănescu, unul dintre reprezentanții generației de aur a fotbalului românesc, are o fiică, Maria, care are 22 de ani.

Maria este o tânără foarte frumoasă, care are planuri mari de viitor.  Fiica lui Anghel Iordănescu s-a confesat la emisiunea Star matinal, de la Antena Stars.

„Emoții nu pot spune că am, am mai mult stres și oboseală. sunt într-o perioadă în care am foarte multe pe cap. Tocmai am terminat licența și sunt mândră de mine că am terminat într-un timp foarte scurt. M-am axat mai mult pe examene pentru a nu avea nicio restanță. Săptămâna viitoare urmează să particip la festivitatea de absolvire. Apoi plec câteva zile la Roma, și după ce mă întorc o să susțin lucrarea de licență…

Îmi doresc să fac televiziune, am terminat IMA, acolo mi-am descoperit pasiunea. Mi-a plăcut foarte mult”, a spus ea.

Maria a vorbit și despre relația cu tatăl ei, afirmând  că acesta nu se bagă niciodată în relațiile ei de iubire.

„Tata e un familist convins. Relația noastră e foarte apropiată. Întotdeauna mă sfătuiesc cu el. Nu e sever, e un tată foarte deschis, cu care poți să vorbești. E mult mai prezent în viața noastră pentru că acum s-a lăsat de fotbal…

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Lumea te privește total diferit și atunci când aude numele tău este foarte atent la ce faci. Te judecă… Acesta este cel mai mare dezavantaj…

… Timp de iubit nu pot spune că nu am, dar mă axez foarte tare pe ceea ce am de făcut în momentul de față. Vreau să îmi construiesc cariera la care am fixat. O relație va fi atunci când va vrea Dumnezeu. tata mi-a cunoscut unul dintre prieteni. tata are foarte multă încredere în mine. Îi povestesc mamei, știe absolut tot. tata află de la mama sau îi spun eu, dar niciodată nu se bagă în relațiile mele”, a afirmat Maria Iordănescu.


Citește și: REPORTAJ/Politică la piață, în ziua moțiunii. Românii știu ce se întâmplă, dar nu mai au încredere. “Ne-am săturat de promisiuni” – VIDEO


 

Close
Închide
  Close