Mergi direct la conținut »
FOTO | Bomba sexy de la ASE. Așa arată fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Bomba sexy de la ASE. Așa arată fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu

FOTO | Bomba sexy de la ASE. Așa arată fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu

Maria Iordănescu are 22 de ani și este fiica fostului selecționer al echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu. Tânăra este studentă la Academia de Studii Economice din Capitală şi cochetează cu lumea modei și a televiziunii.

Maria, lui Anghel Iordănescu, sărbătorește pe 7 martie ziua de naștere, ocazie cu care a vorbit despre copilăria pe care a vorbit despre tatăl ei.

„M-am îndrăgostit de foarte, foarte mică pentru că prima iubire a oricărei fete este tatăl. Cred că prin clasele gimnaziale, cam aşa, dar nu mai ştiu să îţi spun o vârstă.” a declarat tânăra într-un interviu acordat Antena Stars.

Maria Iordănescu a povestit că adoră să primească daruri, în special produse confecționate din pluș. „Eram copil, eram mici şi eram foarte încântaţi de a ne face ziua doar ca să primim cadouri, bine-înţeles jucării. Când primeam haine nu eram mulţumiţi pentru că nu aveam ce să facem cu ele, că pe alea le cumpăra şi mama. Acum m-aş bucura şi la jucării, având în vedere că în maşină, până de curând, aveam un maimuţoi pus acolo pe bord, la cheia de la maşină am un maimuţoi. Eu sunt foarte pasionată de pluşuri. Am în cameră multe pluşuri”, a mai povestit ea.

Deși are tot ce își dorește, fiica celebrului fotbalist are propriul drum. Maria este studentă la Academia de Studii Economice din Capitală şi cochetează cu lumea modei. De asemenea, tânăra este atrasă de televiziune.


VIDEO/Un sportiv, un medic şi un filolog au ajuns celebri făcând parodii muzicale. “Noaptea Târziu” a început la o cafea studenţească


 

 

 

Close
Închide
  Close