MENIU CAUTĂ
16 Aug. 2018 18:55

Flavius Stoican și-a ieșit din minți la conferința de presă. S-a supărat că șefii îi aduc jucători peste capul lui / VIDEO

Distribuie

Flavius Stoican și-a ieșit din minți la conferința de presă. S-a supărat că șefii îi aduc jucători peste capul lui. Antrenorul celor la Poli Iași, a vorbit azi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Botoșani, joc programat vineri. 

Stoican, 41 de ani, a făcut scandal din cauza transferurilor făcute de conducere, peste capul său. Principal vizat este directorul sportiv Tibor Selymes, care ”este pe mână” cu impresarul Anamaria Prodan.

Stoican a venit la conferința de presă alături de doi jucători: Paul Pîrvulescu și de Denis Rusu. ”Nimeni nu m-a întrebat de Paul. M-am trezit cu el pe teren. Dar, îl iubesc”,  a spus tehnicianul, care s-a arătat deranjat de faptul că șefii îi aduc jucători peste capul lui, deși el a cerut un fundaș central, un mijlocaș central și un atacant. Stoican și-a dezvăluit salariul pe care-l încasează la Iași: 6.000 de euro pe lună.

”Doar atât am cerut: vreau să îmi dau acordul din punct de vedere sportiv pentru orice jucător. Nu am o problemă cine îi aduce, am o problemă ca nu sunt informat. Sunt antrenorul echipei. Mi s-a spus «Flavius, tu vei fi informat de orice, din punct de vedere sportiv». Mă trezesc că citesc în presă, pe Facebook sau îmi spun jucătorii: «Mister a mai venit încă un băiat». Doamne-ajută, să vină toţi. Dar e vorba de mine. Flavius Stoican antrenează la momentul ăsta ce are la dispoziţie. Eu, în plin campionat, evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer. Se spune că lucrurile sunt bine.

”Nu sunt glugă de coceni”

Nu poate să vină cineva aici, care nu ştiu pe unde era anul trecut, să îmi spună că pot să îl dau afară pe ăla, pe ăla şi pe ăla. Băi, cine eşti, mă, Dumnezeu? «Nu, eu sunt şmecher». Cine eşti, mă? Ce-i aicea, mă? Unde suntem? E sat fără câini? De aceea jucătorii sunt dezamăgiţi. Asta e realitatea. Sunt dezamăgiţi că cineva să vorbească: «Bă, tu ştii cine sunt eu? Băi, băiatule, eu tai şi spânzur».Băi, tată, du-te, bă, acasă la tine! Du-te, băi, tată!

Să se ţină cont de părerea mea, că de aia sunt antrenor. Doar să fiu întrebat «Ai nevoie de atacantul cutare?» Şi hai să-l analizăm! Poate greşim, că toţi mai greşim. Dar nu, noi vedem că-i penibil şi noi continuăm, «Mamă, ce bun e». Întreabă-mă şi pe mine, că nu sunt glugă de coceni”, a declarat Flavius Stoican, potrivit TV Telekom Sport.

Citește mai multe despre Flavius Stoican pe Libertatea.

Comentarii