MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 21:35

Florin Bratu anunță transferuri la Dinamo. A plecat Dima, vine Cooper? Antrenorul nu-i supără pe șefii care vând pe bandă rulantă

Distribuie

Florin Bratu anunță transferuri la Dinamo. Antrenorul nu-i supără pe șefii care vând jucători pe bandă rulantă.

ACTUALIZARE ora 21.30. Fundaşul central Constantin Dima este de vineri seara noul jucător al formaţiei FC Viitorul, a anunţat gruparea patronată de Gheorghe Hagi, pe site-ul oficial: „FC Viitorul îi urează bun venit și cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru !”.

În vârstă de 19 ani, Dima este internaţional de juniori şi a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani cu formaţia constănţeană.

Conform TV Digi Sport, „câinii” s-ar fi înțeles cu mijlocașul central panamez Armando Cooper (30 de ani), prezent la Mondialul din acest an, la fel ca Jaime Penedo (36 de ani).

Interesant este că Armando Cooper nu e străin de Liga 1. A jucat 21 de meciuri la Oțelul Galați în sezonul 2013-2014. Acesta a mai evolua de-a lungul carierei pentru Arabe Unido, Godoy Cruz, FC St. Pauli, Toronto FC și Universidad de Chile. În tricoul naționalei din Panama a strâns 100 de meciuri, reușind 7 goluri.
Armando Cooper a evoluat împotriva viitoarei echipe în meciul Dinamo – Oțelul Galați 3-1 din 7 aprilie 2014 // 

Conform sursei citate, Cooper va sosi la București zilele viitoare pentru a semna contractul și ar putea fi aruncat de Bratu în luptă în meciul de sâmbăta viitoare de la Craiova.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tehnicianul dinamovist Florin Bratu, 38 de ani, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre duelul cu Hermannstadt de sâmbătă, dar și despre ultimele mișcări de trupe din „Ștefan cel Mare”.

„Am încercat să remediem problemele din acest start de sezon. Am încercat să nu mai primim gol în începuturile de meciuri, așa cum s-a întâmplat cu Steaua și la Mediaș. Acum avem alt tip de problemă: am primit 3 goluri în 12 minute, ceea ce este foarte foarte mult. Încercăm să remediem aceste probleme prin exerciții și discuții individuale.

Avem cea mai tânără linie de apărare din prima ligă, dar acest lucru nu trebuie să fie o scuză și încercăm să rezolvăm din greșelile pe care le-am făcut.

Din punctul meu de vedere, Nistor este căpitanul echipei, cel mai important jucător al nostru și așa trebuie să fie și în continuare. Mă bazez pe el și pe calitățile lui, e un lider. A avut o perioadă mai agitată, dar l-am văzut mai motivat și mai concentrat să tragă echipa după el și să avem rezultate împreună.

Pe Nistor l-am simțit dinamovist. Îl văd într-o dispoziție bună, ceea ce înseamnă că e bucuros. Le mulțumim suporterilor că s-au gândit la Dan Nistor, dar nu cred că e cazul să se facă o chetă. Trebuie să ne mobilizăm noi, așa cum suntem, pentru a se rezolva aceste discuții”, a mai declarat Bratu.

„A plecat un singur jucător, May Mahlangu, cu acordul meu. Vor mai veni ceva jucători în zilele următoare. Avem nevoie de experiență, de o îmbunătățire a acestui grup tânăr. Putem forma o echipă competitivă, pe lângă acești jucători tineri pe care îi avem acum.

Dacă vor veni jucători la Dinamo, vor veni jucători pregătiți, gata pentru a intra în echipă. Îmi place agitația, nu e nicio problemă. E foarte bine că se întâmplă acest lucru. Vor veni jucători cu experiență, care să aducă un plus în cadrul echipei noastre. Am mai vorbit cu patronul. A fost stabilitate financiară și este în continuare. E posibil să vină un atacant străin”.

 

Citește mai multe despre florin bratu pe Libertatea.

Comentarii