Mergi direct la conținut »
Florin Mergea a pierdut azi, în semifinale, la Shanghai. Sorana Cîrstea - în finală la Tianjin
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Florin Mergea a pierdut azi, în semifinale, la Shanghai. Sorana Cîrstea - în finală la Tianjin

Florin Mergea a pierdut azi, în semifinale, la Shanghai. Sorana Cîrstea – în finală la Tianjin

ATP SHANGHAI, proba de dublu (m), semifinale

Bob Bryan / Mike Bryan (1) – Rohan Bopanna / FLORIN MERGEA 7-6 (5), 6-4 / FINAL

Cu un partener nou, Rohan Bopanna (34 de ani), Florin Mergea (29 de ani) a reușit să urce până în semifinalele Mastersului de la Shanghai, în proba de dublu.

Ascensiunea i-a fost blocată, astăzi dimineață, când perechea româno-indiană a dat peste duetul format din sudatul cuplu de gemeni americani Bon și Mike Bryan, cea mai valoroasă pereche de dublu din istoria tenisului mondial.

Meciul a fost strâns și le-a revenit yankeilor, clasați pe primul loc în ierarhia mondială, cu scorul de 7-6 (5), 6-4.

Mergea, care are două titluri ATP în acest an, cu austriacul Oliver Marach la Vina del Mar și cu croatul Marin Draganja la Hamburg, își va îmbunătăți considerabil poziția din ierarhia mondială după această performanță.

În prezent pe locul 27, Mergea va primi alături de partenerul său 360 de puncte ATP și un cec în valoare de 60.730 de dolari.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

WTA TIANJIN, proba de dublu (f), semifinale

SORANA CÎRSTEA / Andreja Klepac – Alison Riske / Ajla Tomljanovici (3) 6-4, 6-4 / FINAL

Oprită în sferturile de finală în proba de simplu, Sorana Cîrstea a fost mai norocoasă la dublu, unde face echipă cu Andreja Klepac. În penultimul act, cele două s-au duelat cu perechea Ajla Tomljanovici, a treia favorită a turneului, de care au trecut cu un dublu 6-4.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close