Mergi direct la conținut »
Florin Talpan continuă ”războiul” cu Rapid: ”Merg până în pânzele albe! E foarte grav ce se întâmplă”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Florin Talpan continuă ”războiul” cu Rapid: ”Merg până în pânzele albe! E foarte grav ce se întâmplă”

Florin Talpan continuă ”războiul” cu Rapid: ”Merg până în pânzele albe! E foarte grav ce se întâmplă”

Florin Talpan continuă ”războiul” cu Rapid: ”Merg până în pânzele albe! E foarte grav ce se întâmplă”.

De Ciprian Iana,

CSA Steaua a pierdut pe teren ”războiul” cu Academia Rapid pentru promovarea în Liga a 3-a, dar juristul clubului militar, Florin Talpan, nu se lasă.

Acesta a anunțat că va continua ”războiul” la comisiile abilitate de la AMFB și de la FRF, iar, în cazul în care nu va fi ascultat, va merge până la forurile internaționale. 

”Cum au putut încheia contracte în condiţiile în care nu are personalitate juridică Academia Rapid? Sunt încălcări foarte grave ale statutelor şi regulamentelor FIFA, UEFA, FRF, iar eu şi conducerea clubului vom notifica FRF despre aceste încălcări foarte grave făcute de AMFB, a cărei conducere e în afara legii. E foarte grav ce se întâmplă acolo”, a declarat Florin Talpan la Digi Sport.

Florin Talpan: ”În ce țară trăim?”

Juristul de la CSA Steaua a continuat: ”Dacă nu se rezolvă aici, la noi în ţară, lucrurile astea vor fi aduse la cunoştinţa structurilor abilitate internaţionale. Conducerea AMFB, care nu e legală din punct de vedere juridic, şi-a asumat chiar ieri transformarea unei asociaţii fără personalitate juridică într-o societate comercială, substituindu-se practic instanţelor de judecată româneşti. Asta în condiţiile în care instanţele i-au refuzat de trei-patru ori”.

Florin Talpan a conchis: ”În ce ţară trăim? Tot ce se face acolo e în afara legii. Eu nu am pierdut şi nu voi pierde. Voi merge până în pânzele albe pentru ca adevărul şi dreptatea în ţara asta să se reinstaureze. Cel puţin în sport”.


Românii își vor putea plăti taxele și impozitele datorate ANAF la CEC Bank. Dăncilă: „Comisionul băncii va fi zero, până la sfârșitul anului”

Close
Închide
  Close