De Ciprian Iana,

Stabilit în Statele Unite, fostul mare fotbalist Ion Liță Dumitru, 69 de ani, a revenit în țară cu afaceri.

Concret, fostul internațional român a ajuns în România cu impresar din Statele Unite, pentru a se interesa de Florinel Coman.

Fotbalistul de 21 de ani de la FCSB este în atenția unui club din Statele Unite, după ce, un alt român, Alexandru Mitriță a avut o evoluție excelentă în MLS la echipa New York City.

Agentul de jucători a discutat deja cu Gigi Becali, patronul de la FCSB, despre suma de transfer a lui Florinel Coman.

”Nu știu suma pe care a oferit-o, dar e adevărat că sunt în România cu un impresar din America. Sunt mai mulți jucători care îl interesează, iar Florinel Coman este unul dintr ei”, a dezvăluit, la Digi Sport, Liță Dumitru.

Acesta a mai precizat: ”În ultimii zece ani, în America a început să se investească în fotbal. Cei care iubesc fotbalul știu de România, își aduc aminte de Gică Hagi și de figura frumoasă pe care a făcut-o naționala noastră la Campionatul Mondial din America”.

În plus, conform lui Liță Dumitru, ”Mitriță a făcut o impresie foarte frumoasă în MLS și a început să se discute din nou despre România”.

Cu o cotă de piață de 3,5 milioane de euro, Florinel Coman este ”cotat” la o sumă mult mai mare de Gigi Becali.

”Am primit un telefon și am cerut 25 de milioane pe Coman. Intermediarul a spus că banii nu sunt o problemă. Negociem și asta înseamnă că nu s-au speriat de sumă”, a dezvăluit Gigi Becali, zilele trecute, inr-o interventie la ProX.

Citeşte şi:

Lucian Bute a votat în Canada: ”România are nevoie de fiecare vot”

Fetele din naționala de tenis de masă au votat la Tokyo

Simona Halep, în topul americanilor: ”Românca a devenit o forță constantă”

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."
GSP.RO

CTP s-a enervat după ce vloggerul Selly a făcut accident. Jurnalistul il ataca foarte dur: "Când dai 70.000 € pe o mașină înseamnă că..."

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse