MENIU CAUTĂ
23 Sep. 2008 15:28

Fotbal în fuste!

Distribuie

Echipa de fotbal feminin FC de Rakt a făcut senzaţie săptămâna trecută. Nu prin rezultatele obţinute în liga a doua olandeză, ci prin noul echipament adoptat. Concret, fetele şi-au dat jos pantalonii şi au decis să joace în fuste.
3761-92159-fotbalfete.jpg

Cele unsprezece jucătoare ale echipei FC de Rakt i-au lăsat cu gura căscată pe puţinii spectatori prezenţi, duminica trecută, la un meci de liga a doua. Înfrângerea la scor (1-8) a fost trecută cu vederea, pentru că privirile asistenţei au rămas fixate pe noul echipament al fotbalistelor. Hotărâte să adopte pe terenul de fotbal o ţinută cât mai feminină, jucătoarele lui FC de Rakt au renunţat la tradiţionalul şort, considerat prea masculin, în favoarea fustei deasupra genunchiului. Am luat această decizie, pentru că fustele sunt mult mai elegante decât tradiţionalele şorturi. În plus, sunt şi mult mai confortabile', a declarat Rinske Temming, conducătoarea de joc a lui FC de Rakt. Noul echipament, mult mai sexy decât cel tradiţional, are deja un admirator în persoana celebrului Sepp Blatter, preşedintele FIFA. 3761-92162-fetejoc.jpg

Ar fi bine să lăsăm femeile să joace în ţinute diferite de cele ale bărbaţilor. Fotbalistele ar trebui să îmbrace echipamente mai feminine', a declarat elveţianul. De aceeaşi părere cu Blatter par a fi şi suporterii de sex masculin ai lui FC de Rakt, care au luat cu asalt site-ul clubului pentru a privi fotografiile cu jucătoarele in fuste scurte.

Sancţionate din cauza ţinutei?

Marea problemă a jucătoarelor lui FC de Rakt este faptul că fusta nu face parte din echipamentele de joc aprobate de federaţia olandeză şi de cea internaţională. în consecinţă, echipa riscă să fie depunctată sau amendată din cauza ţinutei neconvenţionale, mai ales după ce arbitrul partidei, pierdută cu 8-1, a făcut un raport special în acest sens.

Comentarii