MENIU CAUTĂ

VIDEO / Fotbaliștii de la Viitorul și-au făcut de cap în vestiar. Ianis Hagi și colegii lui au dansat de mama focului, după ce au bătut FCSB

Distribuie

Viitorul a învins FCSB cu 2-1, în prima etapă din play-off, iar la final, fotbaliștii lui Gică Hagi au transformat vestiarul de la ”Arena Națională” într-un club. 

Inima petrecerii a fost Eric de Oliveira, fotbalist nefolosit în partida de duminică seară. Lângă brazilian s-au strâns Ianis Hagi, eroul meciului – cu un gol și o pasă decisivă -, Ionuț Vână și Eugen Ghiță.

Trupa de 4 a dat spectacol, sub privirile admirative și îngăduitoare ale lui Gică Hagi. Dezbrăcați la bustul gol și desculți, băieții au țopăit artistic pe muzică machedonească, în jurul meselor de masaj din centrul vestiarului.

Momentul a fost filmat și postat pe contul de Facebook al Academiei. În imagini apare, spre final, și Ștefan Preda, antrenorul cu portarii, care încearcă, din poziția șezut pe bancă, să îi tragă un șut în fund lui Eric (cel care recunoștea: ”sunt brazilian, am curu mare, nu am ce face, ăla nu se dă jos”)! Totul în glumă.

Jucătorii Viitorului au refăcut dansul de după calificarea în play-off, obținută ca urmare a victoriei cu 1-0 în fața celor de la Botoșani.

După acel joc, băieții lui Hagi au mers într-un club din Constanța și au dansat pe melodia machedonească care a răsunat, aseară, și la ”Arena Națională”.

George Ogăraru, oficial al dobrogenilor, a filmat atunci party-ul și l-a postat pe rețelele sociale. Momentul artistic a fost apreciat în mediul on-line, motiv pentru care cei de la Viitorul s-au decis să-l repete ori de câte ori vor avea ocazia.

Comentarii