MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2018 18:52

Fotbalistul bulgar Emil Rachev a murit la doar 28 de ani. A făcut infarct la câtea ore după ultimul meci | VIDEO

Distribuie

Fotbalistul bulgar Emil Rachev a murit la doar 28 de ani. A făcut infarct la câtea ore după ultimul meci. Emil Rachev, născut pe 9 aprilie 1990, era un fotbalist mediocru, dar care apucase să debuteze în prima ligă bulgară, la Beroe Stara Zagora, în sezonul 2009 - 2010, când avea doar 19 ani.

Emil Rachev s-a mai plimbat pe la Neftochimic Burgas, Cernomoreț Pomorie, PFC Burgas. La un moment dat, în 2014, Emil Rachev a mers în Angola, la Academica Lobito.

Cariera sa a urmat un curs descendent. S-a întors la Neftochimic Burgas, în 2015 – 2016, după care a mers în liga a treia, la formația FC Rozova Dolina Kazalnak. A făcut un sezon fantastic, 2016 – 2017, în care a marcat 35 de goluri. Și s-a întors la Neftochimic Burgas, tot în liga a treia.

Fotbalistul bulgar Emil Rachev a murit la doar 28 de ani. Un infarct i-a fost fatal

O accidentare i-a frânt visul de a mai juca la Neftochimic și s-a întors la FC Rozova Dolina Kazalnak. Pe 25 august, Emil rachev a intrat pe teren în meciul de pe teren propriu cu Sozopol, pierdut cu 1-2.

La câteva ore după meci, Emil Rachev a suferit un infract. Două zile a stat în comă, dar pe 27 august inima lui a încetat să mai bată.

Emil Rachev

De curând a murit și un fost stranier din Liga 1.


Citește și: 

EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan’, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii