29 Aug. 2018 18:52

Fotbalistul bulgar Emil Rachev a murit la doar 28 de ani. A făcut infarct la câtea ore după ultimul meci | VIDEO

Distribuie

Fotbalistul bulgar Emil Rachev a murit la doar 28 de ani. A făcut infarct la câtea ore după ultimul meci. Emil Rachev, născut pe 9 aprilie 1990, era un fotbalist mediocru, dar care apucase să debuteze în prima ligă bulgară, la Beroe Stara Zagora, în sezonul 2009 - 2010, când avea doar 19 ani.

Emil Rachev s-a mai plimbat pe la Neftochimic Burgas, Cernomoreț Pomorie, PFC Burgas. La un moment dat, în 2014, Emil Rachev a mers în Angola, la Academica Lobito.

Cariera sa a urmat un curs descendent. S-a întors la Neftochimic Burgas, în 2015 – 2016, după care a mers în liga a treia, la formația FC Rozova Dolina Kazalnak. A făcut un sezon fantastic, 2016 – 2017, în care a marcat 35 de goluri. Și s-a întors la Neftochimic Burgas, tot în liga a treia.

Fotbalistul bulgar Emil Rachev a murit la doar 28 de ani. Un infarct i-a fost fatal

O accidentare i-a frânt visul de a mai juca la Neftochimic și s-a întors la FC Rozova Dolina Kazalnak. Pe 25 august, Emil rachev a intrat pe teren în meciul de pe teren propriu cu Sozopol, pierdut cu 1-2.

La câteva ore după meci, Emil Rachev a suferit un infract. Două zile a stat în comă, dar pe 27 august inima lui a încetat să mai bată.

Emil Rachev

De curând a murit și un fost stranier din Liga 1.


Citește și: 

EXCLUSIV/Dosarul „Tigrul de platan’, micul monstru care ne poate îmbolnăvi. Toată Europa se chinuie să scape de copacul care atrage insecta, noi îl plantăm abuziv 

Loading...
Comentarii