MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2018 13:14

Fundașul croat Domagoj Vida, mesaj războinic. ”Să arzi, Belgrad!” / VIDEO

Distribuie

Fundașul croat Domagoj Vida, mesaj războinic. ”Să arzi, Belgrad!”. Domagoj Vida, fundașul Croației și al formației turce Beșiktaș Istanbul, și-a dat iarăși în petic.

După filmulețul în care a strigat „Glorie Ucrainei!”, la finalul meciului Croația – Rusia, în urma căruia s-a ales cu avertisment din partea FIFA, fundașul are un nou mesaj incendiar.

'Să arzi, Belgrad!', sunt cuvintele prin care Vida i-a atacat și pe sârbi, conform Sovietki Sport. În imagini, apare acum un alt secund al naționalei, fostul atacant al lui Bayern, Ivica Olic.

După calificarea ţării sale, jucătorul de 29 de ani a strigat „Glorie Ucrainei!”, într-un video postat de fostul internaţional croat Ognjen Vukojevic. Cei doi jucători au evoluat în cursul carierei la clubul ucrainean Dinamo Kiev. În înregistrare, Vukojevic adaugă: „Această victorie este pentru Dinamo Kiev şi pentru Ucraina! Tot înainte Croaţia!”.

Decizia Federației din Croația a venit imediat, dar nu l-a afectat pe jucător. 'HNS menţionează că Ognjen Vukojevic a fost concediat şi i s-a retras acreditarea pentru CM. HNS cere scuze Rusiei pentru comportamentul celor doi', se arată într-un comunicat al Federaţiei croate.

După ce a examinat înregistrarea, FIFA a decis să-l sancţioneze pe Vida cu un simplu avertisment. Federaţia de fotbal de la Zagreb a cerut scuze opiniei publice din Rusia pentru „actul unui membru al delegaţiei croate”.

Vukojevic şi Vida „şi-au cerut de asemenea scuze pentru mesajele lor care nu aveau ca scop să transmită mesaje politice, dar au putut fi înţelese în acest fel”, a indicat comunicatul HNS.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii