MENIU CAUTĂ

Gabi Enache a povestit ce șoc a avut la Belgrad: ”Am fost la poliție. Când a auzit, agentul și-a chemat colegul: «Vorbește tu cu el»”

Distribuie

Gabi Enache a povestit ce șoc a avut la Belgrad: ”Am fost la poliție. Când a auzit, agentul și-a chemat colegul: «Vorbește tu cu el»”.

Ex-stelistul Gabi Enache a ajuns, din această vară, la Partizan Belgrad. Acesta a povestit cum se simte și se trăiește la Belgrad rivalitatea dintre Steaua Roșie și Partizan Belgrad.

Gabi Enache a povestit ce șoc a avut la Belgrad: „Am fost la Poliţie. Când a auzit că sunt de la Partizan, l-a chemat pe celălalt coleg”

”Lumea în Serbia e împărţită în două: unii sunt cu Partizan, alţii cu Steaua Roşie. Dar lumea nu îţi zice nimic, te lasă în pace. Când te recunosc, spun «A, tu eşti de la Partizan».

Poftim, am fost la Poliţie. Când a auzit că sunt de la Partizan, l-a chemat pe celălalt coleg. «Uite, e de la Partizan, vorbeşte tu cu el». Dar nu am avut nicio problemă, oamenii se poartă foarte bine cu tine aici”, a spus Enache.

Enache a fost folosit în trei din cele șase meciuri jucate de partizan în acest campionat și spune că antrenorul i-a interzis să mai urce atât de mult în atac.

”Noul tehnician a jucat în Italia şi vrea mai multă atenţie pe faza defensivă. Mi-a transmis să nu mai urc atât de mult, să fiu mai atent la apărare. De la mijloc în sus a oferit însă libertate”, a spus Enache.


CITEȘTE ȘI: Meciurile Președinte-Premier: cum s-au luptat Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Iohannis cu șefii Executivului

Citește mai multe despre gabi enache, Belgrad, Partizan și Poliție pe Libertatea.

Comentarii