MENIU CAUTĂ
15 Iul. 2018 14:57

Gafă de proporții. Președinta Croației a fost confundată. Imaginile în costum de baie sunt cu altă femeie

Distribuie

Gafă de proporții. Președinta Croației a fost confundată. Imaginile în costum de baie sunt cu altă femeie.

Kolinda Grabar-Kitarovici a știut să-și atragă „capital electoral' de pe urma rezultatelor excelente ale Croației la Cupa Mondială. Ea a coborât în vestiar, unde a vorbit cu jucătorii și cu antrenorii, a cântat, a dansat.

Dar în mediul online au circulat și mai multe poze cu „președinta Croației' în costum de baie. Blonda voluptoasă din poze nu era însă președintele Croației, ci Coco Austin, o actriță americancă, soția lui Ice-T.

Gafă de proporții. Președinta Croației a fost confundată. Imaginile sunt dintr-o vacanță din 2009

„Preşedinta croată a crescut în popularitate graţie Cupei Mondiale, însă mai ales ca urmare a imaginilor cu ea în costum de baie, pe plajă. Internetul a fost plin de asemenea poze, în ultima săptămână.

Coco Austin a fost prezentată drept președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovici

Coco Austin a fost prezentată drept președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovici

Doar că imaginile prezentate nu sunt ale Kolindei Grabar-Kitarovic, ci ale lui Coco Austin. Imaginile sunt dintr-o vacanţă din 2009, pe care Coco a petrecut-o în Miami, alături de soţul ei, Ice-T', notează cei de la „People', care au îndreptat eroarea care s-a propagat în mediul online.


CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV. Samuel Umtiti, eroul Franței din semifinale, a vorbit pentru „Libertatea' înaintea finalei Campionatului Mondial

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii