Mergi direct la conținut »
Gala Dynamite Fighting Show. Cătălin Moroșanu l-a bătut pe Freddy Kemayo!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Gala Dynamite Fighting Show. Cătălin Moroșanu l-a bătut pe Freddy Kemayo!

Gala Dynamite Fighting Show. Cătălin Moroșanu l-a bătut pe Freddy Kemayo!

Gala Dynamite Fighting Show. Luptătorul Cătălin Moroşanu se declară pregătit pentru confruntarea care va avea loc joi seară, la Sala Polivalentă, din Capitală, împotriva francezului Freddy Kemayo, în main event-ul galei.

ACTUALIZARE 5 iulie. Cătălin Moroşanu a luat avans în palmaresul direct cu Freddy Kemayo. ”Moartea din Carpaţi” s-a impus vineri seara la puncte, în cadrul galei Dynamite Fighting Show de la Sala Polivalentă din Capitală, şi s-a desprins la 2-1 în luptele directe cu francezul.

Super-fightul dintre Moroşanu şi Kemayo a ridicat sala în picioare. Cei doi au schimbat zeci de lovituri în uralele asistenţei. În ultima repriză, Moroşanu a lovit mai mult şi mai clar cu braţele, în timp ce Kemayo şi-a încercat şansa cu lovitura de genunchi care i-a adus victoria prin KO în primul meci cu Moroşanu, disputat la Amsterdam în 2008. La final, victoria la puncte i-a revenit românului, care a declarat: ”Datorită vouă exist! Vă mulţumesc mult! Mulţumesc pentru susţinere”.

ACTUALIZARE. Luptătorul Cătălin Moroșanu se declară pregătit pentru confruntarea care va avea loc joi seara, la Sala Polivalentă, din Capitală, împotriva francezului Freddy Kemayo, în main eventul galei Dynamite Fighting Show.

Moroșanu (43 de victorii, 10 înfrângeri) il va întalni pentru a treia oară în cariera pe Kemayo (70 de victorii, 25 de înfrângeri). În prima confruntare, de la Amsterdam, Kemayo l-a învins prin KO pe român, iar ulterior acesta din urma și-a luat revanșa câștigând la puncte.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

”Pentru mine, acel KO este dureros și nu îl pot uita, tocmai de aceea am acceptat această provocare. Mi-a rămas intipărit acel eșec și vreau să arăt ca în tot acest timp am acumulat experiență și nu va mai fi la fel. Nu voi face pasul înapoi, voi fi ca un tanc în acest meci, voi pune presiune continua pe Kemayo”, a declarat Moroșanu.

Evenimentul va începe joi, de la ora 20.00, și va avea în programul principal alte nume grele, precum Benjamin Adegbuyi (locul 2 mondial în topul greilor) și Ion Pascu (cel mai bine cotat luptător român de MMA).

Cei 22 de luptători din cadrul galei Dynamite Fighting Show se vor întâlni pentru prima oară miercuri, de la ora 19,00, la iDracula din Centrul Vechi, acolo unde se vor desfășura conferința de presă și cântarul oficial premergător galei de joi seară.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la Sala Polivalentă zilnic, inclusiv în ziua galei. până la ora 20.00.
———–

Moroşanu (43 de victorii, 10 înfrângeri) îl va întâlni pentru a treia oară în carieră pe Kemayo (70 de victorii, 25 de înfrângeri). În prima confruntare, de la Amsterdam, Kemayo l-a învins prin KO pe român, iar ulterior, acesta din urmă şi-a luat revanşa câştigând la puncte.

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată
Recomandări

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată

”Pentru mine, acel KO este dureros şi nu îl pot uita, tocmai de aceea am acceptat această provocare. Mi-a rămas întipărit acel eşec şi vreau să arăt că în tot acest timp am acumulat experienţă şi nu va mai fi la fel. Nu voi face pasul înapoi, voi fi ca un tanc în acest meci, voi pune presiune continuă pe Kemayo”, a declarat Moroşanu.

Cătălin Moroşanu îşi organizează singur evenimentul, care va începe joi, de la ora 20,00 şi va avea în programul principal alte nume grele precum Benjamin Adegbuyi (locul 2 mondial în topul greilor) şi Ion Pascu (cel mai bine cotat luptător român de MMA).

”Au fost două luni în care m-am ocupat atât de organizare şi m-am antrenat de două ori pe zi. Mă bucur că voi avea un meci greu, publicul îşi doreşte confruntări de calitate, iar prin această promoţie acesta e scopul principal. Să readucem meciurile mari din trecut”, a mai spus Moroşanu.

Cei 22 de luptători din cadrul galei Dynamite Fighting Show se vor întâlni pentru prima oară miercuri, de la ora 19,00, la iDracula din Centrul Vechi, acolo unde se vor desfăşura conferinţa de presă şi cântarul oficial premergător galei de joi seară.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile la Sala Polivalentă zilnic, inclusiv în ziua galei până la ora 20,00.

Citiți și Cătălin Moroșanu are o superstiţie incredibilă în ring. “ Sunt vampiri energetici”

”Bombardierul” Ion Pascu a acceptat provocarea lui Cătălin Moroșanu: va lupta pe reguli K1!

Close
Închide
  Close