Mergi direct la conținut »
Generația de Aur a fost invitată de Ionuț Lupescu la finala Ligii Campionilor, de la Cardiff
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Generația de Aur a fost invitată de Ionuț Lupescu la finala Ligii Campionilor, de la Cardiff

Generația de Aur a fost invitată de Ionuț Lupescu la finala Ligii Campionilor, de la Cardiff

Generația de Aur a fost invitată de Ionuț Lupescu la finala Ligii Campionilor, de la Cardiff.

De Daniel Conțescu,

Membru de vază în Comisia Tehnică de la UEFA, unde ocupă funcția de director tehnic, ”Neamțul” a decis să facă un prim pas, pentru a aduna grupul care în 1994 reușea o performață unică pentru fotbalul românesc: locul 5 la Cupa Mondială din SUA.

Totul în perspectiva că, la alegerile din primăvara anului 2018, Generația de Aur va prelua frâiele la FRF.

Finala Ligii Camionilor se va disputa la Cardiff (Țara Galilor), pe 3 iunie. Deocamdată, s-au tras la sorți partidele din semifinale: Real Madrid – Atletico Madrid și AS Monaco – Juventus Torino.

Din Generația de Aur nu mai face parte fostul stoper Daniel Prodan, decedat pe 16 noiembrie 2016, dar în locul lui a fost invitat, la Cardiff, băiatul acestuia, Răzvan.

UEFA le asigură foștilor mari internaționali români (Popescu, Răducioiu, Prunea, Stelea) cazare, masă și bilete de intrare la meci.

Aceștia vor plăti doar drumul, care va fi parcurs cu avionul de la București la Londra, iar din capitala Angliei și până în Țara Galilor se va merge, probabil, cu trenul. Hotelul foștilor tricolorilor este situat la 10 minute de stadionul care va găzdui finala.

Close
Închide
  Close