Mergi direct la conținut »
George Ogăraru, despre duelul din Cupa României cu CFR: ”Ni s-a îndeplinit dorința”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > George Ogăraru, despre duelul din Cupa României cu CFR: ”Ni s-a îndeplinit dorința”

George Ogăraru, despre duelul din Cupa României cu CFR: ”Ni s-a îndeplinit dorința”

”U” Cluj și CFR Cluj se vor duela în semifinalele Cupei României, într-o dublă manșă ce va avea loc în intervalul 3-5 martie, respectiv 31 martie-2 aprilie.

George Ogăraru (34 de ani), antrenorul ”șepcilor roșii”, este încântat că sorții au desemnat-o ca adversară a lui ”U” pe CFR Cluj, o grupare măcinată de probleme financiare. Fostul fundaș dreapta al Stelei și al olandezilor de la Ajax Amsterdam visează să joace cu formația pe care o pregătește finala Cupei României.

”Este ceea ce ne-am dorit. Am spus de multă vreme că vrem CFR-ul în semifinalele Cupei României și uite că ni s-a îndeplinit dorința. Acum, nu ne rămâne decât să ne pregătim extraordinar de bine, să fim serioși, pentru că avem o șansă imensă să ajungem în finală.

Este obiectivul nostru de când am venit eu aici și, iată, suntem la 120 de minute să-l îndeplinim. Ne respectăm adversarul și știu că vom avea o dublă foarte grea. Tocmai de aceea mizăm pe sprijinul fanilor. Vrem un stadion plin”, a declarat George Ogăraru, pe site-ul oficial al clubului Universitatea Cluj.

Close
Închide
  Close