De Andreea Radu,

Osaka a rugat-o pe Cori Gauff să participe alături de ea la interviul de pe teren, rezervat în mod normal câștigătorului, potrivit Business Insider.

„Acești oameni au venit aici pentru tine”, i-a spus Osaka lui Gauff.

Inițial, jucătoare SUA a refuzat, spunând că nu își va putea stăpâni lacrimile, însă, în cele din urmă a acceptat invitația tenismenei japoneze care a insistat: „E mai bine decât să plângi sub duș”.

Gestul numărului 1 WTA a fost aplaudat de oamenii prezenți în tribune. În timpul discursului său, Osaka a mai făcut un gest frumos, adresându-se părinților lui Cori Gauff: „Aţi făcut o treabă excelentă!”, a spus jucătoarea din Japonia.

Întrebată ulterior de The Guardian ce a făcut-o să facă acest lucru pentru Gauff, jucătoarea niponă a răpuns: „Am văzut că avea lacrimi în ochi. Acest lucru mi-a adus aminte de cât de tânăra este. M-am gândit că ar fi frumos să se adresese oamenilor care au venit să o vadă jucând. O aplaudau pe ea. Mi-a venit să fac asta pur și simplu, instinctiv cred”.

Naomi Osaka a ajuns optimi la US Open 2019 și va juca împotriva Belindei Bencic, elveţianca care a trecut de runda a treia fără să joace, după ce jucătoarea din Estonia, Anett Kontaveit, a abandonat.

Citeşte şi:

LIVEBLOG Turneul de tenis de la US Open 2019. Nadal, campion pentru a patra oară, după o finală epică

Reacția lui Halep după ce a fost comparată de jurnaliștii nemți cu Naomi Osaka. „Ea are sentimentele ei”

Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, amendate la US Open

Nadal, iritat de o întrebare despre căsătorie: „O întrebare de rahat!” Cum a continuat dialogul, jurnalistul așteaptă scuze
GSP.RO

Nadal, iritat de o întrebare despre căsătorie: „O întrebare de rahat!” Cum a continuat dialogul, jurnalistul așteaptă scuze

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze