Mergi direct la conținut »
Ghiță Mureșan împlinește 48 de ani. De ziua lui a făcut o donație
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Ghiță Mureșan împlinește 48 de ani. De ziua lui a făcut o donație

Ghiță Mureșan împlinește 48 de ani. De ziua lui a făcut o donație

Fostul baschetbalist Gheorghe Ghiță Mureșan va împlini, astăzi, 48 de ani. Aflat în Statele Unite, la Washington DC, uriașul de 2,31 metri își va sărbători ziua de naștere într-un mod aparte.

De Ciprian Iana,

Mai precis, Big Ghiță a ales ca la împlinirea vârstei de 48 de ani să fie mai aproape de cele sfinte, făcând o donație către Biserica Ortodoxă Română Sfântul Apostol Andrei din zona Washington DC.

În plus, omul care împarte cu Manute Bol titlul de cel mai înalt jucător din istoria NBA i-a îndemnat pe toți credincioșii să-i urmeze exemplul.

”Pentru ziua mea de naștere din acest an, cer donații Bisericii Ortodoxe Române Sfântul Andrei. Eu l-am ales pe Sfântul Andrei pentru că misiunea lui înseamnă mult pentru mine și sper că veți lua în considerare contribuția ca o modalitate de a sărbători cu mine”, a fost mesajul transmis de Ghiță Mureșan de ziua lui, pe un site de socializare.

Ghiță Mureșan împlinește 48 de ani. A jucat în ”Gigantul Meu”

Cu peste 300 de meciuri în NBA, pentru Washington Bullets şi New Jersey Nets, Gheorghe Mureșan ocupă în acest moment funcția de ambasador al echipei de baschet Washington Wizzards.

Născut pe 14 februarie 1971, la Tritenii de Jos, județul Cluj, Ghiță Mureșan locuiește la Washington DC împreună cu soția Liliana și cu cei  doi copii, George și Victor.

Big Ghiță a încercat și actoria, fiind personaj principal în filmul ”My Giant” (‘Gigantul Meu’) din 1998, în care a jucat împreună cu Billy Crystal. 


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close