MENIU CAUTĂ
20 Dec. 2017 15:38

Gianni Infantino a vorbit despre posibilitatea ca Italia să ia locul Spaniei la CM 2018. Ce a decis șeful FIFA

Distribuie

Gianni Infantino a vorbit despre posibilitatea ca Italia să ia locul Spaniei la CM 2018. Ce a decis șeful FIFA

Preşedintele FIFA, elveţianul Gianni Infantino, a exclus posibilitatea ca selecţionata de fotbal a Italiei să ia parte la Cupa Mondială din vara anului viitor, în locul reprezentativei Spaniei, informează agenţia EFE.
Presa italiană a lansat în ultima perioadă o serie de speculaţii legate de o posibilă recalificare a Italiei la turneul final din Rusia, după ce FIFA şi-a exprimat îngrijorarea în legătură cu situaţia din cadrul Federaţiei de fotbal din Spania (RFEF), care ar putea duce la excluderea naţionalei acestei ţări de la Mondialul 2018.

Pe 15 decembrie, forul fotbalistic internaţional a anunţat că va trimite în scurt timp o delegaţie la Madrid, pentru a analiza situaţia RFEF, pentru a se asigura că există nicio ingerinţă din partea unor terţi în problemele interne ale federaţiei spaniole.

Ginani Infantino: 'O calificare se obține pe teren'

Gianni Infantino consideră că eşecul Italiei în preliminariile CM 2018 este „o tragedie” pentru fotbalul din această ţară, care trebuie „să înveţe însă din înfrângeri”.

Conducătorul FIFA a făcut aceste precizări cu ocazia unei ceremonii organizate, la Roma, de Comitetul olimpic Italian (CONI), subliniind cu această ocazie că „o calificare se obţine pe teren”.

Infantino, a cărui familie are origini italiene, s-a deplasat la Roma pentru a primi „Colierul de Aur” pentru merit sportiv, cel mai prestigios premiu atribuit de CONI, notează Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Nebunie marca Ilie Năstase. A urinat pe un spectator, la Arenele BNR

Loading...
Comentarii