Mergi direct la conținut »
Gică Hagi anunță apocalipsa la Viitorul: ”Poate ne desființăm!”. Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali. Conferință de pomină
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Gică Hagi anunță apocalipsa la Viitorul: ”Poate ne desființăm!”. Atac fără precedent la adresa lui Gigi Becali. Conferință de pomină

Nemulțumit de modul cum tratează presa echipa sa, Gică Hagi anunță apocalipsa la Viitorul: ”Poate ne desființăm!”.

Viitorul lui Hagi a remizat la Ovidiu cu FC Voluntari, scor 0-0. Campionii en titre au ratat pe bandă rulantă, iar asta l-a scos din minți pe Hagi. Plus modul în care a relatat presa cazul Țucudean (care a fost în tribună la meciul de marți seară. A izbucnit la conferința de presă.

”Din fericire, anul trecut, pentru noi, și din păcate pentru alții care au jucat slab, noi am creat o minune unică în Romania, de când e istoria fotbalului romanesc.

A mai fost o echipa Viitorul, în anii 60, campioană, și după s-a desființat, poate ne desființează și pe noi.

Anul trecut n-am avut nici un cartonaș roșu, iar anul ăsta în 2 etape am luat 2 cartonase roșii. De ce? Pe niste faulturi care n-au fost, pe un osaid care nu a fost.

Finul meu era supărat pe mine, că el e el și altul nu mai e. E uite că a sărit hopa Mitică și ți-a luat campionatul. Te-ai supărat. Ce să fac, dacă n-ai fost în stare să câștigi. Ce să faci, frate? La banii pe care îi ai și i-ai băgat, ce echipă și ce fotbal poți să joci. Dar să fie sănătos. Îl las să vorbească cu voi de acum încolo. Cu mine, când termină aia cu 21 de milioane, atunci o să vorbesc cu el. Că am 21 de milioane care nu m-au felicitat.

Ne-a stricat vara două luni. TAS, comedie. Comedie!. Hai să stricăm. Gândită, plătită, frumos făcută, dar asta este, ce să facem.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 
Eu îmi permit să și retrogradez. Că eu joc și contra Primăriilor. Acum a venit și legea aia frumoasă cu 5 la sută. La mine, la Constanța, nimeni nu m-a chemat nici măcar la o cafea.
O să mă concentrez iar pe tineri. Pplătesc 1.000.000 de euro pe an pentru cei 66 de juniori pe care îi am. Plus copiii din Constanța și antrenorii. Eu am rămas să muncesc gratis. Iar angajații mei sunt plătiți la ultimul bănuț de 8 ani încoace.
Chiar dacă am făcut sau nu credit la bancă să plătesc prima de campionat, asta nu contează, nu mai vorbiți despre asta! Ce, am furat de undeva? Și Real, și Barcelona fac împrumuturi.

”Nişte colegi de-ai voştri inventează. Un jucător a refuzat să rămână în cantonament, să joace din trei în trei zile. A refuzat, ne-a părăsit când ne-a fost mai greu. N-am atacant acum și eu am făcut toată strategia după Țucudean. Au apărut toate neadevărurile. Eu planificasem totul cu el nouar. Se face recital despre noi. Că s-au bătut. E primul jucător care refuză să joace. Trebuie să facem o şedinţă. E ceva nou la noi în România. Fotbaliștii au și drepturi, şi obligaţii.

„Nea Mircea a plecat, că pentru noi nu era bun. S-a dus la alţii. Trebuia să vină la noi, să-i dăm banii, să-l plătim. A venit Cristina Neagu și aţi sărit cu toții. Cum să plătim atât pe Cristina Neagu? Păi, aţi văzut cât au plătit pe Neymar? Cristina Neagu e cea mai bună din lume. Un milion nu contează. Ce, e mult să o plăteşti pe Cristina Neagu net?”.

Close
Închide
  Close