Mergi direct la conținut »
Gică Mihali a semnat cu Academia Muscelul Câmpulung. Cine-l însoțește în aventura din Liga 4 Argeș
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gică Mihali a semnat cu Academia Muscelul Câmpulung. Cine-l însoțește în aventura din Liga 4 Argeș

Gică Mihali a semnat cu Academia Muscelul Câmpulung. Cine-l însoțește în aventura din Liga 4 Argeș

La 25 de ani de la superba vară americană, încununată la Cupa Mondială cu sfertul de finală contra Suediei, perioadă când în țară făceau carieră scandări precum ”N-avem bani, n-avem păpică, dar l-avem pe Hagi Gică!”, ”Iliescu minte, Hagi preşedinte!” şi ”Jos, Văcăroiu - prim-ministru, Răducioiu!”, Generația de Aur încă își caută locul în fotbalul românesc.

De Daniel Conțescu,

Ultima oară la CS Balotești, L2, antrenorul Gheorghe Mihali, 53 de ani, a prins un loc în fotbalul mic. Stoperul care i-a blocat pe columbianul Valencia și pe argentinianul Balbo a fost prezentat la Academia Muscelul Câmpulung, formație din Liga 4 Argeș.

La gruparea piteșteană va evolua Junior Măcriș (21 de ani), fost jucător la FCSB și la CSA Steaua. Măcriș a părăsit echipa Armatei la începutul anului trecut, când n-a mai fost luat în lot de Marius Lăcătuș.

Mihali i-a mai luat la echipă pe Dacian Varga și pe Cristi Pulhac, ambii jucând sezonul trecut în al patrulea eșalon bucureștean pentru CS FC Dinamo, formația lui Nicolae Badea, cel care deține palmaresul la Dinamo 1948 SA, după modelul CSA Steaua.

Reunirea lotului argeșenilor a avut loc luni, când au și fost prezentați noul tehnician, care a semnat un contract pe un an, și Junior Măcriș.

”Mulți prieteni îmi spun că e un nivel scăzut pentru că e Liga 4, dar sunt condiții incredibile aici. E imposibil să nu putem face performanță. Trebuie să înființăm o echipă, să căutăm jucători. Nu toți acceptă să vină să joace la Liga 4”.

Gheorghe Mihali, la conferința de prezentare la Academia Muscelul Câmpulung

Citeşte şi:

 
 
Close
Close
Închide