MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 19:44

”Antrenorul” Gigi Becali. ”Oricine ar fi în locul lui, ar proceda la fel”

Distribuie

”Antrenorul” Gigi Becali. ”Oricine ar fi în locul lui, ar proceda la fel”.

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după 1-3 și 2-1 cu Rapid Viena. Acum singurul obiectiv rămas pentru echipa lui Nicolae Dică este câștigarea campionatului.

O sarcină ingrată, dacă ținem cont de faptul că FCSB a ratat titlul în ultimele trei sezoane. Practic toate campionatele disputate integral, după eliberarea patronului Gigi Becali din penitenciar (aprilie 2015).

Simplă coincidență sau nu implicarea patronului 'din umbră' în treburile antrenorului a dus, invariabil, la ratarea titlului. Acum, Gigi Becali procedează la fel. Nemulțumit de evoluția echipei în Liga Europa a intrat iarăși în piele antrenorului, decretând: 'Încet-încet, se va cristaliza primul '11'. După 3-4 etape vom cunoaște echipa de bază. Nu vreau să mai cresc copii, vreau să iau campionatul. După aia, să crească singuri'.

Astfel, în opinia 'tehnicianului' Gigi Becali, 'Florin Tănase va rămâne fără banderolă', 'Qaka l-am scos de pe listă', 'Jakolis pleacă', 'Nedelcu o să joace doar fundaș', 'Bălașa va fi scos din echipă' iar situația lui Filip a rămas incertă pentru că 'am vrut să-l dau, dar nu vrea să plece!'.  În plus, Coman, Man, Moruțan și Tănase trebuie 'să uite de transferurile de zeci de milioane de euro', iar portarul Vlad a fost iertat, cu toate că a gafat decisiv în returul cu Rapid Viena.

Prezent, ieri, la antrenamentul echipei, Gigi Becali a dezvăluit: 'Nu mai luăm nici un portar pentru că am încredere în Vlad. El acum e la război. I-am spus: ' Dă în minge din prima, nu te-am luat să fii artist, eşti fotbalist'. Am încredere în el, chiar dacă a greșit' .

Persoane din apropierea echipei FCSB au explicat pentru Libertatea de ce Gigi Becali procedează astfel: 'Gigi Becali se amestecă în treburile antrenorului pentru că este disperat. Nu-i pică deloc bine faptul că a băgat o grămadă de bani în lot, iar jucătorii nu-i oferă satisfacții. Orgoliul îl împinge de la spate să procedeze astfel, ca să nu mai vorbim de faptul că, până la urmă, prin ratarea calificării în grupele Ligii Europa s-au pierdut o grămadă de bani. Oricine ar fi în locul lui, ar proceda la fel. Dacă echipa mergea, Gigi Becali nu s-ar fi băgat peste antrenor'. Lider în Liga 1 după 6 etape, FCSB va juca, astăzi, la Voluntari, cu FC Botoșani.


Misterul crimelor de la fabrica de ciment. Firma a montat camere de supraveghere, anchetatorii caută încă probe care să ducă la vinovaţi

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii