Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB: ”Aduc doi atacanți și un fundaș”. Plus, de ce ”n-a mai dat drumul MM la aragaz”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB: ”Aduc doi atacanți și un fundaș”. Plus, de ce ”n-a mai dat drumul MM la aragaz”

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB: ”Aduc doi atacanți și un fundaș”. Plus, de ce „n-a mai dat drumul MM la aragaz”.

Gigi Becali se laudă iar că va face transferuri, dar a ținut să-i avertizeze pe cei care vor veni, că vor fi rezerve.

„Eu de exemplu acum aduc doi atacanți. Dar știți de ce îi aduc? Eu nu-i aduc ca să joace. Pe mine mă costă 6-7 sute de mii. Eu îi aduc să le creez concurență lui Coman și lui Tănase, care se vor culca la 10 seara pentru că le vor sfârâi călcâiele, nu vor mai sta până la 3.

Asta e metoda mea să-i pun la punct. Atât mă costă să-i educ. Eu îi iau mai mult pentru concurență. Coman și Tănase pot juca.

Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB: „Unul dintre atacanți e străin”

Când Hagi spune ceva eu lărgesc ochii și urechile ca pâlnia. Eu îi știu pe cei doi atacanți pe care-i aduc. Mâine o să vă spun despre cine e vorba. Rusescu poate fi unul dintre ei dacă acceptă condițiile puse de mine în urmă cu o lună (n.r. 100.000 de euro la semnătură și un salariu de 20.000 de euro lunar).

Coman nu o să mai fumeze 10 țigări, o să fumeze 3-4. Unul dintre atacanți e străin. O să mai aduc și un fundaș central. Pe Nemec l-aș vrea și mâine, e favoritul meu”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

„Ce dacă Rusescu e o ciorbă reîncălzită. Eu am vrut să-l reîncălzesc și pe Sînmărtean, dar n-a mai dat drumul MM la aragaz. Eu fac ca MM, dar știți de ce? Pentru că eu cred că se pricepe mai bine decât mine la fotbal”, a continuat Gigi Becali. 

”Puteam să-l iau pe Nistor cu 8.000 de euro pe lună. Mie mereu mi-a plăcut de el. Bă, Meme, ăsta e fotbalist, i-am spus. Meme, nu, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. Și nu l-am mai luat. Apoi, el a plecat la CFR şi am vrut să îl luăm și de acolo. Doar că a doua oară s-a opus Dan Petrescu, care nu l-a lăsat. Imediat a făcut schimbul cu Dinamo, când a aflat că-l vrem noi. Eu zic că Nistor e jucător de echipa naţională”, a mai spus Becali, la Digi Sport.


Citește și:

Românii care au criticat Poliţia pe Facebook s-au trezit cu conturile blocate. Internauţii au povestit pentru Libertatea ce li s-a întâmplat

Close
Închide
  Close