MENIU CAUTĂ

Gigi Becali a anunțat transferul unui fundaș: ”E brazilian, diseară vine să semneze. MM știe despre el”

Distribuie

Gigi Becali a anunțat transferul unui fundaș: ”E brazilian, diseară vine să semneze. MM știe despre el”.

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB va face azi o nouă achiziție, un fundaș brazilian, care ar urma să parafeze actele în această seară.

„Reprezentații clubului sunt aici. Diseară vine băiatul să semneze. Este un brazilian. Nu știu prea multe. MM știe despre el. L-a monitorizat și în trecut, dar atunci mi se cereau prea mulți bani. Mai multe nu știu.

O să vedeți că e un fundaș central foarte bun. O să fie titular. Ce să fac? Să stau să tremur. Nu vreau să zic mai multe. Trebuie mai multă concentrare în defensivă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali a anunțat transferul unui fundaș. E Bressan alesul?

Gigi Becali n-a pronunțat niciun nume, amănuntul că a mai fost monitorizat indică un posibil nume: Matheus Simonete Bressanelli, alias „Bressan”, care aparține de Gremio Porto Alegre.

În actualul sezon, Bressan a jucat în 15 partide. El a mai trecut pe la Juventude, Flamengo și Gremio.

Dacă e brazilian și e adus la recomandarea lui Mihai Stoica, e clar că sunt șanse mari să fie o nouă „țeapă”. Portarul Andrey, mijlocașul Elton (piticul de 1,56 metri) și Leandro Tatu au fost brazilienii aduși la recomandarea lui Stoica. Niciunul n-a dat randament.

La Steaua / FCSB n-au „prins” prea bine jucătorii brazilieni. Arthuro, Bonfim, Ricardo, Machado și De Amorim au alte „țepe” din Brazilia. Au dat un randament bunicel doar, Guilherme, Boldrin, Adi Rocha și Maicon.

În lotul lui Dică se mai află acum un singur jucător brazilian, fundașul stânga Junior Morais. Noua achiziție va trebui să-l scoată din prima echipă pe Bălașa, care a fost luat la ochi de patron pentru gafele din ultima perioadă.


CITEȘTE ȘI: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!

Citește mai multe despre brazilian și Transfer pe Libertatea.

Comentarii