Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a dezvăluit noua strategie a vicecampioanei: ”Achizițiile vor veni, dar am schimbat mentalitatea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali a dezvăluit noua strategie a vicecampioanei: ”Achizițiile vor veni, dar am schimbat mentalitatea”

Gigi Becali a dezvăluit noua strategie a vicecampioanei: ”Achizițiile vor veni, dar am schimbat mentalitatea”

Gigi Becali a dezvăluit noua strategie a vicecampioanei: ”Achizițiile vor veni, dar am schimbat mentalitatea”.

FCSB s-a despărțit de Budescu, Stăncioiu, Larie, Artur Jorge, Găman, iar De Amorim și Alibec sunt și ei pe lista „disponibilizaților”. În schimb, au venit doar Moruțan și Qaka.

Gigi Becali a promis și alte achiziții, dar a anunțat că s-a schimbat strategia de „mercato”.

Gigi Becali a dezvăluit noua strategie a vicecampioanei: „Latovlevici, nu!”

„Achizițiile vor veni, dar am schimbat mentalitatea. Nu mai vreau cantitate, vreau calitate. Cu jucători care nu fac față, nu are rost. Nu vor mai veni decât jucători care pot lua oricând locul celor care sunt.

Sunt jucători pe care nu poți să-i iei, gen de la Craiova. Singurul jucător care mi-ar plăcea, dar nu vreau să interpretați, este Mitriță. Nu putem să-l luăm, dar e singurul care cred că ar putea să facă față la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Gigi Becali, la postul Pro X.

„Latovlevici, nu. Avem doi. Ce facem? Luăm al 3-lea, pentru ce? Dacă apare unul de 18-19 ani care să crească, atunci investesc. Dar pentru Latovlevici ce să investesc?”, a mai spus omul de afaceri.


VIDEO EXCLUSIV/ Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțiți de …Campionatul Mondial de fotbal. „La început făceam eforturi, păream interesată”

Close
Închide
  Close