De Marius Mărgărit,

Gigi Becali i-a atacat dur pe Contra și pe conducătorii din FRF pentru că au chemat la lot doar doi jucători ai FCSB, Iulian Cristea și Florinel Coman.

Gigui Becali s-a enervat iar și a ieșit la atac
Gigui Becali s-a enervat iar și a ieșit la atac

“Merita să fie și Tănase, normal că merita să fie, trebuia convocat la echipa națională. Merita să fie și Panțîru. Cum să nu-l iei pe Panțîru?! E cel mai bun fundaș stânga din Europa și tu nu îl convoci! Asta înseamnă că nu știi fotbal! Nu e răutate, e necunoștință. Înseamnă că nici cei din Federație nu știu fotbal, nu cunosc. Păi, dacă știau fotbal, se găsea unul să-i spună lui Contra: «Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?!». Asta înseamnă că nu știu fotbal. Contra nu e un om rău, dar nu știe fotbal sau să vedem dacă nu știu eu. O să vedem peste câteva luni sau peste un an. Și dacă eu nu știu fotbal, îmi cer iertare”, a spus Becali la Digi Sport.

22 de partide a evoluat Florin Tănase pentru FCSB în toate competițiile, reușind 3 goluri și 4 pase decisive.

Ionuț Panțîru a jucat 12 meciuri, toate ca titular, pentru FCSB în acest sezon din Liga 1.

Citeşte şi:

“Păzitorii” Coloanei lui Brâncuși. Cum se luptă fiica inginerului care a ridicat monumentul să spună povestea anilor în care tatăl ei a lucrat cu genialul Constantin Brâncuși

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri