Mergi direct la conținut »
Gigi Becali investește la Academica Clinceni: ”Am pornit un proiect mai amplu”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali investește la Academica Clinceni: ”Am pornit un proiect mai amplu”

Gigi Becali investește la Academica Clinceni: ”Am pornit un proiect mai amplu”

Gigi Becali investește la Academica Clinceni: ”Am pornit un proiect mai amplu”. FCSB are „satelit” oficial în Liga 3, pe FCSB II, dar vrea o echipă și-n Liga 2, unde vor fi rulați jucătorii tineri.

„Dacă până acum colaborarea consta doar în împrumuturile de jucători, acum discuțiile au avansat. Am pornit un proiect mai amplu. Mai exact, e vorba de un ajutor financiar, o sumă consistentă care să ne asigure stabilitatea pentru sezoanele următoare.

Domnul Becali și Vasi Geambazi au înțeles că e nevoie de o echipă de Liga a II-a, unde să își expună talentele. E o listă mai amplă de jucători ai Stelei care ar putea fi împrumutați”, a declarat Vali Budeanu, vicepreședintele clubului Academia Clinceni, pentru Sport Total FM.

Gigi Becali investește la Academica Clinceni. Piedică pentru CSA Steaua?

Gigi Becali are și alt interes, în afară de cel de a-și „roda” tinerii care vor fi crescuți la Academia FCSB de la Berceni. Becali vrea să-i pună piedici formației CSA Steaua, care, în primul an de existență, a ratat promovarea din Liga 4 în Liga 3.

Gigi Becali nu a ascuns că vrea să-i pună piedici echipei armatei, pe care n-o vrea în Liga 1. Astfel, dacă CSA Steaua va promova în Liga 3, va avea de trecut „hopul” FCSB II, iar în eșalonul secund ar trebui să treacă de Academica Clinceni.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Ce explicație i-a dat Cristina Rus fiului său când a întrebat-o de ce nu mai cântă. “S-a rezolvat, șefu!”

Close
Închide
  Close