MENIU CAUTĂ
18 Mar. 2014 11:24 , de Madalina Ciodaru Burada

Gigi Becali, LA CURTEA DE APEL! Uite CUM ARATĂ finanţatorul, după 10 LUNI DE AREST

Distribuie

Gigi Becali a fost surprins de fotoreporterii Libertăţii, în timp ce se urca în dubă, pentru a fi dus înapoi la penitenciar. Finanţatorul Stelei poartă în continuare gutiera cervicală şi avea la el un teanc de dosare.
Becali a spus, marţi, la Curtea de Apel Constanţa, care judecă cererea sa de întrerupere a pedepsei, că are dureri mari la coloană şi că a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operaţia de urgenţă.
Finanţatorul Stelei a spus şi el că doreşte să facă intervenţia într-o clinică privată din Bucureşti şi că în unităţile medicale private nu este acceptată paza.
Becali le-a mai spus magistraţilor că înainte de intervenţia chirurgicală ar dori să meargă două-trei zile la o mănăstire, să se roage pentru sănătatea sa şi că înainte de operaţie nu vrea „să îmbrăţişeze gardianul”, ci să aibă alături familia sa.
Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au rămas în pronunţare pentru miercuri în privinţa cererii lui George Becali de întrerupere a executării pedepsei.
Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.
Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.
Foto: Cătălin Schipor
 
 

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii