Mergi direct la conținut »
Gigi Becali, marele absent de la nunta lui Cristi Borcea. Nu se află pe lista invitaților
Sport Libertatea > Sport > Gigi Becali, marele absent de la nunta lui Cristi Borcea. Nu se află pe lista invitaților

Gigi Becali, marele absent de la nunta lui Cristi Borcea. Nu se află pe lista invitaților

Gigi Becali este marele absent de la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. S-a aflat motivul pentru care mirele nu l-a trecut nici măcar pe lista invitaților.

De Dana Aramă,

Cristi Borcea  urmează să se căsătorească cu Valentina Pelinel peste puțin timp, în Ungaria, la Budapesta. Marele absent de la evenimentul care va avea loc peste doar câteva zile este Gigi Becali, nimeni altul decât cel care a fost nașul de cununie al lui Cristi Borcea la anteriorul mariaj, cel cu Alina Vidican.

„După cum se știe, Gigi și-a exprimat refuzul de a-l năşi pe Cristi încă de la început. Apoi, afirmațiile pe care acesta le-a mai făcut de-a lungul timpului prin presă, referitoare la modul în care a rămas însărcinată Valentina, au fost deranjante, așa că Gigi nu o să fie duminică la nuntă”, au declarat surse pentru click.ro.
De altfel, de curând, Gigi Becali a explicat de ce a refuzat să-l nășească din nou pe Cristi Borcea.
„M-a sunat, mi-a cerut binecuvântarea! I-am spus că nu am treabă eu cu asta. Eu l-am cununat o dată, eu a doua oară nu mă mai bag! Noi nu ne jucam cu din astea! Astea sunt Sfintele Taine! Sunt lucruri cu care nu poți să faci așa cum vrei tu!”, spunea Gigi Becali.
„Să vedem cum o să se descurce cu 9 (n.r. copii). Asta e important. Cu copiii trebuie să te descurci, să muncești. I-am spus: Bine, ai făcut cu asta trei, dar peste un an sau doi să nu mai faci 2-3 cu alta”, mai afirma latifundiarul din Pipera.


Citește și: VIDEO / Puterea Partidului. Libertatea i-a supus pe deputații PSD unui test: Cât de bine merge guvernarea?


 

Close
Închide
  Close