Mergi direct la conținut »
Steaua își face colonie de olteni! Patru jucători ai Craiovei, în frunte cu promițătorul Ivan, vânduți campioanei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Steaua își face colonie de olteni! Patru jucători ai Craiovei, în frunte cu promițătorul Ivan, vânduți campioanei

ACTUALIZARE.  Ivan, Vătăjelu, Bancu și Mateiu sunt foarte aproape de Steaua. Mihai Rotaru şi Gigi Becali au bătut palma, iar patronul oltenilor i-a anunţat pe jucători de acest lucru.

Cazaţi la un hotel din Bucureşti – marţi dimineaţă urmează să plece spre Turcia, în primul stagiu de pregătire -, jucătorii lui CS U Craiova au avut surpriza să primească în această seară, aproape de ora 22:00, vizita omului cu bani de la echipă. Mihai Rotaru le-a transmis fotbaliştilor mai sus menţionaţi că s-a înţeles cu omologul de la Steaua în privinţa transferului lor sub comanda lui Reghecampf, anunţă Gazeta Sporturilor.

99% ne-am ințeles, mai trebuie doar ca jucătorii să semneze contractele cu Steaua„, a spus un oficial din cadrul clubului CS U pentru sursa citată.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Steaua forțează transferurile celor patru fotbaliști de la CS U Craiova, Vătăjelu, Bancu, Andrei Ivan și Mateiu.

Tratativele dintre Gigi Becali și finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, sunt dure. Latifundiarul din Pipera nu se lasă și este dispus să ofere 3,6 milioane de euro, aproape de cererea oltenilor.

Surse apropiate negocierilor susțin că Becali și Rotaru s-ar fi înțeles deocamdată doar pentru transferurile a trei dintre jucători, Vătăjelu, Bancu și Mateiu. Perla Ivan este încă greu de cumpărat.

Steaua s-a orientat și spre atacantul Bawab, după ce Gigi Becali a refuzat să-l readucă pe George Țucudean, ”copilul” Aneimaria Prodan.  

 

 

 

Close
Închide
  Close