Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a sărit în ajutorul Marianei de la Exatlon. "Tocmai mi-a dat 2.000 de euro"
Sport Libertatea > Sport > Gigi Becali a sărit în ajutorul Marianei de la Exatlon. "Tocmai mi-a dat 2.000 de euro"

Gigi Becali a sărit în ajutorul Marianei de la Exatlon. „Tocmai mi-a dat 2.000 de euro”

Gigi Becali a sărit în ajutorul Marianei, fostă concurentă la Exatlon. Omul de afaceri i-a oferit bani, cu care să-și plătească chiria la garsonieră pe o perioadă de un an.

De Dana Aramă,

Mariana Nenu este o atletă care a concurat la competiția Exatlon România, unde a făcut parte din echipa Războinicilor. Aceasta are o poveste de viață impresionantă. Cea mai mare durere a Marianei Nenu este că nu are casa ei și locuiește cu chirie.

După ce i-a auzit povestea de viață, Gigi Becali a sărit în ajutorul Marianei Nenu. Acesta i-a dat 2.000 de euro, bani cu care atleta să-și poată plăti chiria pe un an de zile la garsoniera în care stă.

 „Sunt foarte emoționată. Tocmai ce mi-a dat domnul Gigi Becali 2.000 de euro. Îmi voi plăti chiria pe un an de zile și dacă îmi mai rămân bani îmi voi cumpăra o pereche de adidași pe care îi voi aleraă la următorul concurs și îi voi dedica câștigul domnului Gigi Becali.

Sunt foarte emoționată pentru că sunt foarte mulți oameni care au bani și poate nu fac gesturi din astea adevărate, să ajute sportivi, să ajute bătrâni, să ajute copii. Îi mulțumesc foarte mult atât lui, cât și mamei lui pentru că a născut un asemenea copil și familiei lui. Îi mulțumesc foarte mult. Chiar sunt emoționată”, a declarat Mariana Nenu pentru Kanal D.


„Nimeni în ziua de azi nu spune „Ia de aici 2.000 de euro și pune și plătește-ti chiria”. Mă întâlnesc și cu un instructor care m-a invitat la sală ca să mă ajute să mă angajez ca antrenor de fitness…

 Acești bani înseamnă foarte mult, pentru că dacă îmi plătesc chiria pe un an de zile și îmi iau și serviciu, mă ajută ușor-ușor să intru pe un drum normal”, a mai explicat ea.


Citește și: EXCLUSIV/Frații suspectați că au comis crimele de la fabrica de ciment au vorbit cu reporterul Libertatea: ”Suntem nevinovați, găsiți adevărații criminali” – VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close