Mergi direct la conținut »
Gigi Becali spune că doar trei stadioane au aviz de funcţionare de la ISU
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali spune că doar trei stadioane au aviz de funcţionare de la ISU

Gigi Becali spune că doar trei stadioane au aviz de funcţionare de la ISU

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că doar trei stadioane, Municipal din Drobeta Turnu Severin, Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca şi Dinamo din Bucureşti au autorizaţie de securitate la incendiu, informează mediafax.ro. Steaua va juca. duminică, împotriva celor de la FC Botoșani, pe arena din Gruia.

„ISU a răspuns că Primăria nu are autorizaţia necesară şi ISU nu ne lasă să jucăm, pentru că Primăria nu a luat aprobări. Jandarmii nu vin să păzească la meci. După ştiinţa mea doar două stadioane în România au aceste aprobări, CFR Cluj şi ăla de la Drobeta Turnu Severin, şi poate şi «miliţia» (n.r. – stadionul Dinamo) are. Dar cei de la Primărie nu au cerut aprobare, nu au ştampila. Eu am vrut să cumpăr şi la Chiajna”, a afirmat Becali.

Becali nu a luat în calcul ca echipa sa să evolueze pe stadionul rivalei tradiţionale, Dinamo: „Nu puteam să jucăm pe Ştefan cel Mare niciodată. Orice, dar în Ştefan cel Mare şi Giuleşti nu se poate. Sunt rivali de viaţă. Cu CFR tepoţi bate, dar aici e vorba de simbol. Steau, Dinamo şi Rapid nu le poţi atinge. E o rivalitate de spirit”.

Finanţatorul grupării FC Steaua este încrezător că în maximum 6 luni echipa va ajunge să evolueze din nou pe arena din Bulevardul Ghencea în partidele de pe teren propriu. „Ceea ce se întâmplă acum la Steaua are legătură cu ceea ce se schimbă acum în România. Eu cu acordul generalilor am făcut investiţii de 4-5 milioane de euro în Ghencea. Dacă m-aţi pus să fac investiţii, nu înseamnă că voi trebuie să daţi banii? Eu o să-i dau în judecată şi pe asta. Pentru că ei au aprobat să fac investiţiile. Nu au zis că le iau când vreau înapoi. Eu am făcut investiţii în contextul în care jucam acolo. Nu mai merge la infiinit aşa.

Duminică neliniștită la două mari spitale bucureștene: Militar și CC Iliescu. Câți oameni din personalul medical sunt infectați cu COVID-19?
Recomandări

Duminică neliniștită la două mari spitale bucureștene: Militar și CC Iliescu. Câți oameni din personalul medical sunt infectați cu COVID-19?

 

Eu trag la căruţa României şi voi staţi la şpiţuri. Eu îmi iubesc ţara şi vreau să trag la căruţa României. Dar acum o să fac plângeri penale. Unde este emblema? Ce faceţi cu emblema? Pentru ce faceţi mă rău? De ce nu-l lăsaţi pe Becali să facă investiţii la stadion şi îl lăsaţi în paragină? Lasă că vă prinde acum. Unde aţi fost cu coloană oficială de 1600 de ori?

Până acum au zis că lasă că merge şi aşa. Uite că nu mai merge, 25 de ani stat toţi că merge şi aşa. Acum a venit tragedia asta şi poate se schimbă ceva. Dar acum o să vină guvern de tehnocraţi şi o să se schimbe. Eu cred că semnalul şi spiritul de dreptateşi încredere se va dispersa în toate instituţiile statului. Eu cred că în 4,5 sau 6 luni o să zică «gata»”, a mai spus Becali.

Close
Închide
  Close