Mergi direct la conținut »
Giuleştenii acuză: ”Duru este călăul Rapidului, e criminal de război!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Giuleştenii acuză: ”Duru este călăul Rapidului, e criminal de război!”

Giuleştenii acuză: ”Duru este călăul Rapidului, e criminal de război!”

Nicolae Manea, preşedintele grupării Rapid, a sărit la gâtul lui Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF. Manea îl acuză pe Duru că le-a refuzat nejustificat giuleştenilor licenţa pentru Liga I.

După egalul, scor 2-2, înregistrat în partida cu CSMS Iaşi, disputată sâmbătă, pe arena de lângă Podul Grant, rapidiştii şi-au asigurat unul dintre locurile care duc în Liga I. Pentru a juca în primul eşalon, însă, giuleştenii au nevoie de un verdict favorabil la TAS, în condiţiile în care n-au primit licenţa.

La sfârşitul meciului cu CSMS Iaşi, Nae Manea, preşedintele repidiştilor, a pus tunurile pe Viorel Duru, şeful Comisiei de Licenţiere a FRF. ”Aşteptăm ca FRF să facă dreptate. Atâta timp cât dai o declaraţie precum cea a domnului Duru, «să ne apărăm, pentru că Rapidul are şanse la TAS»… Asta spune totul.

Dacă noul preşedinte vrea să anuleze o decizie care nu a fost corectă, atunci nu mai margem la TAS. S-a dovedit încă o dată că domnul Duru este călăul Rapidului, e criminal de război! Dacă a greşit, trebuie să recunoască! Dacă mergem la TAS, înseamnă o cheltuială destul de mare”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close