Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 73 de Jonathan Dos Santos, care a adus Mexicului al optulea trofeu Gold Cup din istoria sa, un record pentru această competiţie.

Formaţia Statelor Unite, campioana en titre, a avut mai multe ocazii de a înscrie pe parcursul jocului, cea mai clară dintre ele în minutul 53, când căpitanul mexican Andres Guardado a respins de pe linia porţii balonul trimis cu capul de Aaron Long, în urma unui corner.

De la crearea Gold Cup, în 1991, Mexicul şi Statele Unite şi-au împărţit titlurile, cu excepţia anului 2000, când Canada a produs surpriza şi a intrat în posesia trofeului.

Finala

Mexic – SUA 1-0 VIDEO

Semifinale
Haiti – Mexic 0-1 (după prelungiri)
Jamaica – SUA 1-3

Sferturi
Mexic – Costa Rica 1-1, 5-4 lov. de dep. VIDEO
Haiti – Canada 3-2 VIDEO
Jamaica – Panama 1-0
Curacao – SUA 0-1
La național Curacao evoluează ex-petrolistul Gevaro Nepomuceno.

ACTUALIZARE 27 iunie. Reprezentativa Insulei Curacao (aproximativ 160.000 de locuitori) a obţinut în premieră calificarea în sferturile de finală ale Gold Cup, campionatul CONCACAF, după ce a marcat un gol în mintul 90+3 al meciului cu Jamaica, scor final 1-1.

Localnicii din Târgu Bujor reclamă deversarea apei reziduale în râul Chineja, dar se tem de primar: „Pune cumnatul polițist să ne amendeze”
Recomandări

Localnicii din Târgu Bujor reclamă deversarea apei reziduale în râul Chineja, dar se tem de primar: „Pune cumnatul polițist să ne amendeze”

În Grupa C, Curacao a terminat pe locul 2, cu patru puncte, după 0-1 cu El Salvador, 1-0 cu Honduras şi 1-1 cu Jamaica, obţinând calificarea la golaveraj, 0 faţă de -3, El Salvador, ocupanta locului 3.

Grupa a fost câştigată de Jamaica, echipă care a acumulat cinci puncte.

De precizat că Honduras, care nu mai avea nici o șansă de calificare, a trecut cu 4-0 de rivalul istoric El Salvador!

În sferturi, Curacao va evolua cu SUA.

Curacao participă cu propria echipă naţională la competiţii după desprinderea de Antilele Olandeze, în 2010.

În sferturi, David Curacao va da, luni dimineață, peste Goliat SUA. Statele Unite, una dintre organizatoarele competiției, s-a calificat en fanfare din grupe, după 1-0 cu Panama. SUA reprezintă a treia țară a lumii după populație, cu 330 de milioane de locuitori, având un teritoriu de 9.629.091 km2 (locul 4 în lume).

Totuși, să precizăm că naționala Curacao, desprinsă de Antilele Olandeze în 2010, beneficiază de serviciile mai multe jucători cu origini batave. Portarul Room e la PSV, Martina e la Feyenoord, în lot sunt fotbaliști care evoluează în Anglia, Belgia ori Portugalia

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A ucis patru copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!
Recomandări

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A ucis patru copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

—————

În meciul de la Los Angeles, Jamaica a deschis scorul, în minutul 14, prin Nicholson, dar echipa micului stat (444 kilometri pătraţi) a egalat prin Gaari, în minutul 90+3.

Reprezentativele de fotbal ale Mexicului şi Canadei s-au calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Gold Cup 2019, turneul final al echipelor de fotbal din zona CONCACAF, găzduit de Statele Unite, Costa Rica şi Jamaica, în urma victoriilor obţinute duminică, la Charlotte.

Mexicanii, care aveau deja asigurată prezenţa în sferturi, au obţinut a treia victorie din Grupa A, 3-2 cu Martinica, după un meci în care au aliniat o formulă fără mai mulţi titulari.

Uriel Antuna (29) a deschis scorul pentru ”El Tri”, dar Kevin Parsemain a egalat pentru Martinica, marcând cel mai frumos gol de la Gold Cup 2019, la vinclu, dintr-o lovitură liberă (56). Mexicul, echipa antrenată de argentinianul Gerardo Martino, a replicat prin două goluri marcate într-un interval mic de timp, prin Raul Jimenez (61) şi Fernando Navarro (72). Jordy Delem (84) a închis tabela, prin al doilea gol al echipei Martinicăi.

În alt meci, Canada a surclasat Cuba cu 7-0, Jonathan David (3, 71, 77) şi Lucas Cavallini (21, 43, 45+1) reuşind triple, în timp ce Junior Hoilett (50) a marcat un alt gol.

Pentru Canada a fost cea mai categorică victorie la Gold Cup.

Mexicul a ocupat primul loc, cu 9 puncte, urmat de Canada, 6 puncte, Martinica, 3 puncte, Cuba, 0 puncte.

În sferturi, mexicanii vor întâlni Costa Rica sau Haiti, pe 29 iunie, la Houston, Canada urmând să joace cu învinsa din acest duel.

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze