Mergi direct la conținut »
Grosskreutz, amendat cu 60.000 de euro pentru un gest incredibil
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Grosskreutz, amendat cu 60.000 de euro pentru un gest incredibil

Grosskreutz, amendat cu 60.000 de euro pentru un gest incredibil

Kevin Grosskreutz, fundaşul Borussiei Dortmund, a fost protagonistul unui incident cu ocazia finalei Cupei Germaniei Bayern Munchen - Borussia Dortmund (2-0), desfăşurată pe 17 mai la Berlin. În dimineaţa zilei următoare, el a urinat în holul unui hotel. Grosskreutz a intrat în conflict cu un oaspete al hotelului şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a rezolva situaţia.

Clubul a luat măsuri şi l-a amendat pe Grosskreutz cu 60.000 de euro. Jucătorul se află cu naţionala Germaniei în cantonament pentru Campionatul Mondial, iar selecţionerul Joachim Low consideră cazul închis. ”Kevin şi-a cerut scuze pentru acest comportament. Pentru noi, cazul este închis”, a declarat Low pentru Bild.

Pe urmele lui Tamaş

Situaţia lui Grosskreutz seamănă cu cea a internaţionalului român Gabi Tamaş. Anul trecut, după ce s-a îmbătat într-un club din Bucureşti, acesta a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a culcat în faţa unei uşi. Tot anul trecut, Tamaş şi Florin Costea au făcut scandal într-un bar din Cluj. Transferat de câteva zile la CFR, al a fost dat afară de la echipa din Gruia datorită acestui incident.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close