Vintilă i-a luat fața lui Ionuț Badea, 43 de ani, care părea alesul.

ACTUALIZARE 23 august. ”Vreau să îi mulțumesc domnului Becali pentru încredere. Am venit cu drag, am venit să lucrez pentru un creștin. Sunt foarte bucuros că voi lucra cu jucători foarte buni. Am lucrat cu Tănase, Coman, Vînă, Nedelcu, Crețu.

Le știu potențialul. Asta a făcut să vin aici. Simt că și-au pierdut puțin calea și trebuie puși pe calea cea bună. Prea multă vorbăraie nu îmi place, ne așteaptă o săptămână dificilă. Până la pauză echipelor naționale trebuie să gestionăm totul foarte bine”, a spus Vintilă.

Noul antrenor al vicecampioanei a mai spus că nu se cramponează de contract și că este conștient că doar rezultatele îl vor ține în funcție.

”Pentru mine cuvântul e contract. Eu când pornesc la un drum, eu pun suflet ca și cum aș sta doi ani. Dacă după două luni mă dă afară, asta e.
Avem un lot foarte mare cu care putem face două echipe foarte bune, competitive. O să stau cât vrea Dumnezeu. Așa pun suflet peste tot unde merg. Eu merg pe o perioadă cât mai lungă.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Următoarele meciuri sunt o provocare pentru mine. De-abia aștept. Îi respect pe toți. Doar dacă te lupți cu cei mai buni poți deveni bun. Consider că putem scoate maximum din această săptămână, dar să fie totul calculat”, a promis Bogdan Vintilă.

ACTUALIZARE 23 august. Becali i-a promis întăriri lui Bogdan Vintilă. ”Vor mai veni doi jucători, e vorba de cei doi fundași centrali, Pașcanu și Rus. Vreau să-i am la mine în ogradă și să-i cresc, pentru că sunt de mare potențial. În plus și aveam nevoie pentru că suferim de ani la acest capitol, al fundașilor centrali.

Puteam să-i am deja pe Burcă și pe Cestor, dar m-am luat după MM și nu i-am mai luat. Aia e. Acum, îi aduc pe cei doi”, a spus Becali.

ACTUALIZARE 23 august. Gigi Becali a început curățenia la FCSB. Finanțatorul a anunțat că va renunța la trei jucători, Alexandru Stan, Andrei Marc și Lukasz Gikiewicz. Primul va rămâne însă în lot, chiar dacă nu va mai juca.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

”Stan, polonezul și cu Marc. Nu au ce să mai facă ei. Stan rămâne la noi, să îi dau o pâine. O să se antreneze la bază”.

ACTUALIZARE 23 august. ”Am aici antrenor și l-am rugat dacă îl întrebați, din inimă l-am rugat. Dacă te întreabă cine face echipa sau schimbările, le spui că e o întrebare urâtă și că antrenorul face echipa și schimbările.

Eu îl rog pe el să vă dea cu flit, să îmi iertați expresia. Mi-ați distrus echipa. Antrenorul face echipa și schimbările”, a spus Gigi Becali.

ACTUALIZARE 23 august. ”Vineri, la 10:15, veți vedea noul antrenor. Nu mai e secret, Bogdan Argeș Vintilă e noul antrenor. Nu m-am sfătuit cu Hagi, dar a contat foarte mult că e elevul lui Hagi și faptul că el cunoaște filosofia lui Hagi. Eu vreau să jucăm la fel cum joacă Hagi.

Vintilă mi-a spus că îi cunoaște pe majoritatea jucătorilor de la Viitorul. Mi-a zis că l-a învățat fotbal de mic pe Florin Tănase, cu fotbalul în mână. Mi-a mai zis că o să-l țină și pe Andronache. Nu știu cu cine vine, să vină cu cine vrea, am înțeles că va aduce și un preparator. 

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare
Recomandări

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Hagi îmi spunea că face antrenament, antrenament, antrenament și doar antrenament. Asta vreau să văd și la echipa mea. Asta vreau, eu voiam să-l iau și pe Cătălin Anghel. Eu vreau să jucăm la fel ca Hagi”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. 

Fost portar la FC Argeș, Rapid sau FC Național, Vintilă a fost selecționer al României U17, pregătind și Viitorul, Concordia Chiajna, Metaloglobus sau Voluntari. 

Gigi Becali și Narcis Răducan au anunțat încă dinaintea meciului cu Guimaraes că s-au înțeles cu noul tehnician, pe care îl vor prezenta vineri. Deși au refuzat să anunțe numele, GSP.ro aflase joi după-amiază că favorit era Ionuț Badea, fostul secund al lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum la naționala României.

Ionuț Badea era liber de contract din luna septembrie a anului trecut, după despărțirea de Concordia Chiajna. Ilfovenii erau în acel moment penultimii în Liga 1, cu șapte puncte strânse în opt etape.

”Am pus deja antrenor la FCSB, dar nu ştie nimeni despre cine este vorba. Începe o nouă eră. Era secretomaniei! Gata, nu vreau să mai vorbesc, m-am săturat de atâţia ani de când tot dau declaraţii şi mi se interpretează spusele”


Gigi Becali

Badea a fost și pe lista lui Dinamo în această vară, înainte ca Ionuț Negoiță să se decidă asupra lui Dusan Uhrin Jr.

Ultima oară la Concordia Chiajna, Badea a antrenat de-a lungul carierei la FC Argeș, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați și naționala României (secund).

Noul director sportiv al FRCB, Narcis Răducan, i-a făcut portretul viitorului antrenor: ”Dacă vă spun câteva elemente o să vă prindeți. Părul alb, sub 45 de ani… Nu, glumesc. Vreau să fie un antrenor bun care să pună stăpânire, în ghilimele, în vestiar, care să demonstreze jucătorilor fotbal și care să ducă clubul acolo unde îi este locul. Adică, într-o primă fază, între cele mai bune 6 echipe ale campionatului, după care sigur că ne vom lupta să ajungem cât mai sus”.

FOTO: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Citeşte şi:

FCSB – Guimaraes 0-0, play-off Europa League. Calificarea în grupe se decide în Portugalia

FCSB, favorită la calificare cu Guimaraes. ”Avem echipă prea tare, prea puternică!”

Gigi Becali s-a liniștit. Ce măsură radicală a luat patronul de la FCSB

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie