MENIU CAUTĂ

Hagi vrea DIN NOU pe bancă!

Distribuie

”Plăcerea mea cea mai mare este aceea de a antrena. Din păcate, în ultimii doi, trei ani am fost implicat în acest proiect cu Academia, dar simt că vreau să reintru în joc, iar de la vară mă gândesc serios să văd ce drum o să iau”, a declarat Hagi la Digi Sport.
Regele” a afirmat că în România ar accepta să pregătească o singură echipă: ”În România voi antrena doar Viitorul, echipa mea”.

Azi dă startul la Galata – Fener

Hagi nu a impresionat în precedentele şase mandate de tehnician. A câştigat un singur trofeu, Cupa Turciei în 2005, ca antrenor al unei echipe de club (Bursaspor – 2003-2004, Galatasaray – 2004-2005 şi 2010-2011, Poli Timişoara – 2005- 2006, Steaua – 2007), iar ca selecţioner al României a ratat calificarea la Mondialul din 2002, după barajul de coşmar cu Slovenia (1-2 şi 1-1).
Cel mai bun fotbalist al României se află de ieri la Istanbul, la invitaţia fostei lui echipe, Galatasaray. Hagi a fost inclus oficial în Hall of Fame-ul clubului turc, iar astăzi va da lovitura de începere a derby-ului cu Fenerbahce. ”Faptul că m-au invitat la acest meci e un argument că am făcut şi eu ceva pentru ei”, a comentat ”Regele”.

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii