În urma victoriei de la BRD Bucharest Open, românca s-a apropiat la 11 puncte de fosta ei adversară de la Roland Garros. Celor opt participante la Turneul Campioanelor de la Singapore li se iau în considerare doar punctele obţinute în anul în curs.

 „Ceea ce îmi doresc acum este să joc în Singapore şi să bţin performanţe cât mai mari. Vreau să joc în  fiecare turneu pentru a acumula cât mai multe puncte posibile” a declarat Simona Halep, potrivit wtatennis.com.

Halep are un an 2014 de vis. Românca a cucerit titlul de la Doha, a disputat finala turneului organizat de  Madrid, finala turneului Roland Garros şi a jucat două semifinale, una la Wimbledon şi alta la Indian Wells. De asemenea, Halep a câştigat BRD Bucharest Open.

Clasamentul pentru Turneul Campioanelor:

1. Maria Şarapova 4880 puncte
2. Simona Halep 4869 puncte
3. Na Li 3970 puncte
4. Eugenie Bouchard 3607 puncte
5. Petra Kvitova 3343 puncte
6. Serena Williams 3211 puncte
7. Agmieska Radwanska 3158 puncte
8. Ana Ivanovic 2890 puncte.

Își cumpără cadou din Turcia

Simona a plecat astăzi la turci, dar nu pentru a evolua la turneul la care iau startul Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu și Irina-Camelia Begu. Campioana României şi-a programat o săptămână de vacanţă, în Antalya, la un resort de cinci stelei.

„Îmi voi cumpăra de-acolo un cadou”, a spus, înaintea plecării Simona, care a pus mâna pe 43.000 de dolari, ca urmare a triumfului de la BRD Buchares Open. 

Urmărește-ne pe Google News