MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 04:06

Horia Tecău, prima declarație după titlul de la Winston-Salem. Se repetă scenariul din 2017?

Distribuie

Horia Tecău, prima declarație după titlul de la Winston-Salem. Se repetă scenariul din 2017? Când au triumfat la Winston-Salem, 2017, olandezul și românul au devenit campioni la US Open. Cei doi mai câștigat, ca și turneu de Mare Șlem, Wimbledon, în 2015.

Succesul din Carolina de Nord este extrem de prețios pentru Horia Tecău (33 de ani, locul 15 ATP la dublu), scrie site-ul oficial al ATP. Înainte de Rogers Cup, de la Toronto, Tecău nu mai jucase tenis de pe 26 martie, din pricina unei accidentări la piciorul drept.

'Acum câteva săptămâni, nu aveam așteptări să câștig titluri. Sunt foarte recunoscător pentru faptul că sunt sănătos și că pot juca din nou.

Simt că jocul se perfecționeaz și se îndreaptă spre locul în care vreau. Este un sentiment satisfăcător să câștigi un titlu după atâtea luni de pauză și reprezintă un impuls de încredere, înainte de a merge la New York', a specificat constănțeanul. Juls și Horia vor împărți, după trofeul cuceri la turneul de categoria ATP 250, un premiu de 38.120$ și s-au ales cu 250 de puncte ATP. 

'În general, a fost o săptămână bună. Horia și cu mine am venit aici pentru câteva meciuri. Am fost suficient de norocoși să jucăm patru meciuri săptămâna asta și acesta a fost marele lucru pe care l-am urmărit. Din acest punct de vedere, a fost un mare succes. Să câștigi este, bineînțeles, un fapt pozitiv', a spus partenerul românului, Rojer.

Tecău are în palmares 35 de trofee câștigate în circuitul ATP, dintre care două în 2018. Cel mai sus a fost pe locul 2 mondial, la dublu, pe 23 noiembrie 2015.

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii