MENIU CAUTĂ

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, campioni la Winston-Salem. Au fost perfecți în finală

Distribuie

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, campioni la Winston-Salem. Au fost fără greșeală în finală. Turneului ATP 250 de la Winston-Salem (Carolina de Nord) este dotat cu premii totale de 691.415 dolari.

ATP Winston-Salem, finala (dublu)

James Cerretani / Leander Paes – Jean-Julien Rojer / Horia Tecău 4-6, 2-6

Rojer și Tecău, favoriți 2, au evoluat fără greșeală, cu trofeul pe masă. Asta s-a tradus în faptul că nu și-au cedat deloc serviciu. În primul set, au făcut break la momentul optim, la scorul de 5-4. În manșa secundă, break-ul a apărut mai devreme, la 2-1. S-a făcut iute 4-1, apoi încă un break, la 5-2. Finala a durat o oră și 7 minute. Juls și Horia vor împărți un premiu de 38.120$ și s-au ales cu 250 de puncte ATP. Când au triumfat la Winston-Salem, Rojer și Tecău au luat titlul la turneul rumător, care este US Open. Sunt primii care fac dubla, în istoria de opt ani pe care o are turneul.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul doi şi deţinătorii titlului, au câştigat în 66 de minute, reuşind 6 aşi şi comiţând 3 duble greşeli (2 aşi şi 4 duble greşeli pentru britanici). Perechea româno-olandeză nu şi-a pierdut niciodată serviciul, salvând două mingi de break.

În finală, Tecău şi partenerul său vor înfrunta cuplul americano-indian James Cerretani/Leander Paes, victorios cu 6-4, 2-6, 10-8 în faţa cuplului Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan)/Artem Sitak (Noua Zeelandă).

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer şi-au asigurat prin accederea în finală un cec de 20.040 dolari şi 150 de puncte ATP la dublu.

Tecău şi Rojer i-au mai învins pe Cerretani şi Paes, chiar anul acesta, în finală la Dubai, cu 6-2, 7-6 (2).

Poate te interesează și Dezvăluiri despre starea lui Michael Schumacher. Momentele în care fostul pilot plânge

Citește mai multe despre Horia Tecău pe Libertatea.

Comentarii